Doru Borșan, CEO Neotech Finance și Smart City Technologies, a câștigat luni seară, în Dubai, titlul pentru cea mai inovativă tehnologie în cadrul evenimentului Royal Investment Summit, sub patronajul  Excelenței Sale Sheikh Abdulaziz bin Duaij bin Khalifa al Khalifa, un eveniment desfășurat în perioada 22-24 ianuarie 2022.

Comunicat de presă

Summit-ul Ultra Exclusiv a fost o oportunitate ideală pentru investitorii privați UHW, membrii familiei regale, proprietarii de afaceri promițătoare și inovative din întreaga lume de a evalua cele mai bune oportunități de investiții și dezvoltare pentru zona Golfului și nu numai.

La eveniment au fost prezenți peste 200 de delegați din partea a peste 60 de companii, guverne sau familii regale din zona Golfului, discutându-se subiecte precum: inovație, blockchain, viitoare investiții în Consiliul de Cooperare al Golfului, educație, real estate, smart city, digitalizare, inteligență artificială.

În cadrul evenimentului au fost înmânate premii la 10 categorii, prin care au fost răsplătiți reprezentanți ai guvernelor și ai companiilor care au prezentat soluții pentru dezvoltarea zonei Orientului Mijlociu.

„Îmi doresc să creez o punte între lumea reală și cea virtuală prin intermediul blockchain-ului, cu ajutorul monedei NEOT, și să construim primul oraș Metaverse, Bucureștiul, unde vom putea crea o realitate virtuală. Îmi doresc să se creeze o simbioză între noi, deţinătorii de tehnologii, împreună cu dumneavoastră, familiile regale și guvernele, să dăm acea forţă care să transforme zona Golfului într-una complet digitalizată. Pe această cale, mulțumesc Excelenței Sale Sheikh Abdulaziz bin Duaij bin Khalifa al Khalifa pentru invitația la acest eveniment prestigios, dar și colegilor mei prezenți pentru determinarea de care au dat dovadă pentru a continua dezvoltarea zonei Golfului. Viitorul este acum!", a declarat Doru Borșan în cadrul evenimentului ce a avut loc zilele trecute în Dubai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri