Este acea perioadă specială a anului când orizonturile se dilată, monocromul înflorește în culori vibrante și începe magia!

În acest sezon de Sărbători, la SABON, tot ce visezi, tot ce îți imaginezi poate deveni realitate...

Comunicat de presa

În fiecare an, adânc în inima iernii, se întâmplă ceva incredibil. Culoare. Râsete. Muzică. Lumini. Nopțile lungi și întunecate se transformă brusc într-un sezon de zâmbete și sclipiri, pe măsură ce bucuria umple aerul, iar străzile îmbracă haine festive.

Inspirată de optimismul îndrăzneț și imaginația fără margini a anilor ‘60, acele timpuri legendare în care domneau entuziasmul și spiritul liber, noua colecție SABON de sărbătoare ne arată că totul este posibil.

Îmbrățișează-ți creativitatea într-o lume a darurilor oferite fără jumătăți de măsură. Singurele limite sunt ale imaginației tale, atunci când vrei să-ți surprinzi familia și prietenii cu un CADOU în culori îndrăznețe și modele caleidoscopice, dezvăluind produse minunate și o aromă unică!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Acum este momentul să te alături marii revoluții a imaginației SABON și să împărtășești cu cei dragi magia sărbătorilor!

Golden Delights – Parfumul colecției

Descoperă un mix de arome dulci, festive, pentru o experiență olfactivă absolut magică!

Inspirat de aerul vibrant și opulent al tradițiilor sărbătorilor de iarnă, acest amestec armonios de arome combină mirosul acidulat de clementină proaspătă cu dulceața bogată a ciocolatei, pentru a obține un parfum original ce te poartă într-o lume magică, unde orice îți imaginezi este posibil.

Notele de vârf picante, de citrice, sunt perfect echilibrate de o inimă de ciocolată intensă, bogată, accentuată de nuanțe senzuale de iasomie și migdale, în timp ce vanilia rafinată și mătăsoasă oferă un finiș cald și reconfortant unei experiențe de suprem răsfăț.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Note de vârf: Lime, Ghimbir, Clementine | Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolată | Note de bază: Vanilie Bourbon

Colecția de cadouri

Sezonul de sărbători este despre a oferi. În cinstea acestui sezon tradițional al cadourilor, SABON lansează o selecție spectaculoasă de noi seturi-cadou, toate asamblate manual, cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, pentru ca maratonul cumpărăturilor de Crăciun să fie o încântare!

Set-cadou Cosmic Dream

Un parfum festiv și două dintre produsele noastre best-seller. Loțiune de corp și ulei de duș, în ediție limitată „Golden Delights”, un parfum de clementină picantă și note bogate de ciocolată, pentru îngrijire și răsfăț de zile mari.

Conține:

• Loțiune de corp 50ml

Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

• Ulei de duș 100 ml

Set-cadou Golden Duo

Un set cadou încântător, două delicii pentru corp: iconicul și delicatul nostru exfoliant și un ulei de duș, în ediția limitată „Golden Delights”.

Conține:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de duș 100 ml

Set-cadou Imagine Green Rose

Un set cadou încântător, două delicii pentru corp: iconicul și delicatul nostru exfoliant și un ulei de duș, cu preaiubita aromă Green Rose.

Conține:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de duș 100 ml

Set-cadou Make Your Dream Come True

Celebrează sezonul de sărbători cu acest trio special, tot ce ai nevoie pentru o rutină complexă și completă de răsfăț corporal, cu noua aromă în ediție limitată, „Golden Delights”; un ulei de duș pentru hrănire și curățare, exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și o loțiune de corp ce menține pielea netedă și hidratată, toate găzduite de o luxoasă gentuță de cosmetice.

Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Conține:

• Ulei de duș 100 ml

• Exfoliant de corp 60 g

• Cremă de corp la tub 50 ml

Set-cadou Make Your Dream Come True

Celebrează sezonul de sărbători cu acest trio special, tot ce ai nevoie pentru o rutină complexă și completă de răsfăț corporal, cu legendara aromă „Pachouli Lavender Vanilla”; un ulei de duș pentru hrănire și curățare, exfoliant de corp pentru întinerirea pielii și o loțiune de corp ce menține pielea netedă și hidratată, toate găzduite de o luxoasă gentuță de cosmetice.

Conține:

• Ulei de duș 100 ml

• Exfoliant de corp 60 g

• Cremă de corp la tub 50 ml

Set-cadou Cosmic Ritual

Acest set cadou adorabil cuprinde cele mai iubite produse din gama „Iasomie” într-o ediție specială de dimensiuni mici - ulei de duș, lapte de corp și cremă de mâini - răsfățul suprem în perioadele de vacanță, toate prezentate într-un ambalaj în formă de glob, ornamentul perfect pentru pomul de Crăciun.

NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Conține:

• Ulei de duș 50ml

• Lapte de corp 50 ml

• Cremă de mâini 10 ml

Set-cadou Delightful Trio

Un încântător set de miniproduse, care conține cel mai iubit ulei de duș, în trei dintre cele mai iubite arome Sabon: Paciulie Lavandă Vanilie, Green Rose și Iasomie delicată, toate prezentate într-un ambalaj în formă de glob - ornamentul perfect pentru pomul de Crăciun.

Conține: Ulei de duș 3 x 50 ml

Set-cadou Jasmine Delights

Vei regăsi parfumul delicat al florilor proaspete de iasomie în acest set ce conține un miniexfoliant de corp și o cremă de corp fină, pentru rejuvenarea și reîmprospătarea pielii.

Conține:

• Exfoliant de corp 200 g

• Cremă de corp 140 ml

• Lingură de lemn

Set-cadou Green Rose Delights

Parfum de iarbă proaspăt tăiată și note de citrice amestecate cu minunate note florale de trandafiri verzi, în legendarul nostru exfoliant de corp, asortat unei creme de corp hidratante, pentru o piele cu aspect întinerit.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Conține:

• Exfoliant de corp 200 g

• Cremă de corp 140 ml

• Lingură de lemn

Set-cadou Facial Gems

Cel mai bine vândut exfoliant pentru ten, acum în dublă versiune într-un set-cadou prețios, pentru o piele curată, moale, suplă și echilibrată. Acest scrub de față unic este îmbogățit cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho care lucrează în armonie pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i în același timp echilibrul natural.

Alege între două versiuni parfumate natural, cu două efecte diferite asupra pielii - mentă energizantă sau lavandă relaxantă. Exfoliantul pentru față Mentă este îmbogățit cu cristale naturale de mentă, oferind o senzație imediată de revigorare, un boost de energie și prospețime, în timp ce exfoliantul pentru față Lavandă e îmbogățit cu ulei esențial de lavandă ce calmează tenul și relaxează profund pielea.

Conține:

• Exfoliant 2 in 1 pentru față - Mentă energizantă 60ml

• Exfoliant 2 in 1 pentru față – Lavandă relaxantă 60ml

Set-cadou Body Scrub Wonders

Conține trei mini-variante ale legendarului nostru exfoliant pentru corp, în cele mai iubite trei arome Sabon: Paciulie Lavandă Vanilie, Iasomie și Green Rose. Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă, patru uleiuri naturale și vitamina E, acest scrub îndepărtează delicat celulele moarte și reînnoiește pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă.

Conține: Exfoliant de corp 3 x 60 g

Set-cadou Hand Cream Delights

Acest duo conține tot ce le trebuie mâinilor pentru a-și menține sănătatea și finețea: săpun lichid și cremă de mâini, ambele cu aroma Green Rose, plus o surpriză pufoasă: un prosop de mâni din bumbac veritabil!

Conține:

• Cremă de mâini 200 ml

• Săpun lichid 200 ml

• Prosop de mâini 30*30cm

Set-cadou Golden Delights

Lasă spiritul sărbătorilor să-ți umple inima și casa cu șase dintre produsele noastre legendare, toate înveșmântate festiv și parfumate cu noua aromă în ediție specială “Golden Delights”. Sau profită de ocazie și fă un dar minunat unei persoane dragi.

Conține:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de duș 300 ml

• Cremă de corp 150 ml

• Unt de mâini 75 ml

• Aromă de cameră 100 ml

• Bulgăre de baie 160 g

Calendar Advent

Începe numărătoarea inversă a sărbătorilor de iarnă cu noul nostru calendar Advent și descoperă 24 de mici comori! În spatele fiecărei ușițe se ascunde o mică tratație pentru corp sau un miniprodus pentru baie. Cadoul perfect pentru cei dragi, un răsfăț total pentru tine!

Produse în ediție limitată

Exclusiv pentru sezonul festiv din acest an, SABON lansează cele mai iubite produse ale sale cu un nou design și într-o nouă aromă!

Exfoliant de corp

Pregătește-ți pielea de sărbătoare cu scrubul nostru legendar, special creat pentru a energiza și hrăni pielea uscată. Cu un conținut ridicat de sare din Marea Moartă bogată în minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba și acai, exfoliantul de corp îndepărtează delicat celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. 320 g | 60 g

Ulei de duș

Revigorează uleiurile naturale ale pielii pe măsură ce o protejezi, o hrănești și o răsfeți cu acest ulei de duș cu aroma “Golden Delights” în ediție limitată, prezentat într-un ambalaj de sticlă cu design unic. Infuzat cu patru uleiuri botanice - măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, conține omega 3, 6, 7 și 9 și vitaminele A și D ce regenerează pielea, lăsând-o ultramoale și mătăsoasă. 450 ml | 100 ml

Cremă de corp

O cremă bogată care conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula sa luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea, care sunt bogate în omega 3, 6, 7 și 9, precum și în vitaminele A și E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare. 150 ml | 50 ml

Unt de mâini

O ediție splendidă de sărbătoare a clasicului nostru unt de mâini! Formula sa onctuoasă este îmbogățită cu ulei de fructul pasiunii și vitamina C, pentru a hidrata profund, proteja și netezi pielea delicată a mâinilor. 75 ml

Săpun lichid

Arăți mâinilor că ai grijă de ele de fiecare dată când le speli cu săpunul acesta lichid atât de hrănitor! Îmbogățit cu extracte de alge marine și salcie, pentru a calma, curăța și reîmprospăta mâinile, lăsându-le în același timp moi și parfumate subtil. 200 ml

Exfoliant pentru față 2 în 1 – Portocală vibrantă

Ediție limitată a exfoliantului pentru față!

Curățarea este cheia pentru o piele sănătoasă și un ten minunat, iar acest scrub pentru ten în ediție limitată portocalie curăță, purifică și netezește delicat pielea, lăsând-o curată, moale, suplă și echilibrată. Formula cremoasă și care nu usucă este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, parabeni, uleiuri minerale și silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho, ce lucrează împreună armonios pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i, în același timp, echilibrul natural. Prin exfolierea ușoară și îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea e stimulată și purificată, iar rezultatul va fi un ten luminos și proaspăt. Acest nou scrub pentru ten este îmbogățit și parfumat în mod natural cu ulei esențial pur de portocală dulce, un elixir care revigorează toate simțurile, oferind o senzație profundă de vitalitate, tonificând atât pielea, cât și starea de spirit! 200 ml

EAU de SABON

Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr cu aroma "Golden Delights". Conține 69% alcool - mai concentrat decât o apă de corp, dar totuși mai puțin concentrat decât un parfum tradițional, pentru a oferi un prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. Recipientul elegant de sticlă e ambalat într-o punguță șic din bumbac veritabil. 80 ml

Bulgăre mineral

Pune bulgărele de baie în cadă, întinde-te și relaxează-te, în timp ce această sferă parfumată se dizolvă treptat, îmbogățind apa cu minerale esențiale din Marea Moartă și cu o aromă divină: „Golden Delights”.

160 g

Aromă de cameră

Parfumează-ți casa, biroul sau orice alt spațiu dorești, cu ajutorul acestui difuzor de aromă cu design superb, ce răspândește subtil în atmosferă parfumul captivant al noii noastre colecții de sărbătoare.

450 ml | 100 ml

Lumânare parfumată

Această lumânare parfumată luminează spațiul, aduce zâmbetul pe buze și induce o stare de spirit optimistă și relaxată. Ambianța perfectă de vacanță, cuprinsă într-un ambalaj decorativ din sticlă.

Material pentru lumânări: ceară naturală de nucă de cocos, biodegradabilă, ecologică.

Timp de ardere a lumânărilor: aprox. 50 de ore.

240 g

Parfum pentru casă

Ediție nouă limitată, exclusiv pentru sezonul de sărbători 2021!

Împrospătează instantaneu atmosfera casei cu un singur puf! E parfumul ideal pentru un decor de sărbătoare ca-n povești. 100 ml

Gentuță pentru cosmetice

Linii delicate și spațiu suficient pentru păstrarea celor mai prețioase comori de frumusețe. Dimensiuni: 12 cm x 20 cm.

Sacoșă pentru cumpărături

Te vei simți iar ca un copil într-un magazin de dulciuri când vei umple această sacoșă de sărbătoare cu toate bunătățile din lume! Fabricată din bumbac veritabil. Dimensiuni: 39 cm x 30 cm.

Nu ai găsit cadoul perfect?

Alege produsele preferate și creează cadoul ideal cu ajutorul unei cutii cu design de sărbătoare!

În magazine și online pe www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri