AVON anunță colaborarea cu Raluka, una dintre cele mai cunoscute artiste din România. AVON a provocat-o pe Raluka să testeze rezistența produselor din gama Powerstay, perfecte pentru zilele lungi, când machiajul trebuie să arate mereu proaspăt și impecabil.

Comunicat de presă

„De când mă știu, muzica a făcut parte din viața mea – ador să fiu pe scenă, să fac ce îmi place și mereu am avut un stil de viața activ. Profit la maximum de fiecare clipă și îmi iau mereu timp pentru pasiunile mele și pentru cei dragi din viața mea. Orele lungi din studio, sutele de kilometri petrecuți pe drum, zilele pe platoul de filmare – toate acestea pot părea o provocare, iar un machiaj impecabil indiferent de situație este ceva ce își dorește orice femeie. Am acceptat cu bucurie invitația AVON Powerstay și sunt mai mult decât pregătită să testez ultra-rezistența produselor din noua gamă”, a declarat Raluka.

Cu Powerstay, retușurile nu mai sunt necesare, iar machiajul își păstrează intensitatea pe durata întregii zile. Gama Powerstay include toate produsele de care ai nevoie pentru un look de vedetă:

  • gelul-cremă pentru sprâncene cu rezistență 24 de ore, care colorează, umple și definește aspectul sprâncenelor cu aplicatorul încorporat, este rezistent la apă și la transfer.
  • rujul lichid ultra rezistent Liquid Stain Powerstay, disponibil în 8 culori satinat-mate și cu acoperire medie ce nu usucă buzele, are o rezistență la transfer timp de 10 ore și poate fi aplicat în straturi pentru a obține intensitatea dorită.
  • fardul de pleoape tip baton cu efect de lungă durată Power Stay poate fi utilizat ca fard sau contur pentru ochi rezistent la apă. Este disponibil în 12 nuanțe atrăgătoare, mate și satinate, ce rezistă timp de 16 ore.
  • fondul de ten cu formulă ușoară și cu efect de lungă durată True Colour Power Stay, rezistent la transfer, care oferă tenului un aspect impecabil până la 24 de ore.
  • mascara Power StayBlackest Black, cu efect de până la 24 de ore și o formulă rezistentă la apă.
  • rujul True Colour Power Stay Super Light ce rămâne intact timp de 10 ore și are o culoare mată intensă, precum și rujul cu efect de lungă durată Power Stay cu aspect proaspăt ce rezistă timp de 16 ore.
  • creion contur lichid Power Stay cu vârf precis pentru aplicare care trasează linii negre ultra-mate și oferă o rezistență la transfer perfectă timp de 24 ore.
  • creion de ochi Power Stay, disponibil în 6 nuanțe, ce poate fi ascuțit și care are o formulă ultra-rezistentă, până la 16 ore.

Toate provocările Powerstay x Raluka vor putea fi urmărite în curând pe pagina de Facebook și Instagram AVON, dar și pe canalele de social media ale Ralukăi.

Produsele pot fi comandate pe site https://www.avon.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri