TikTok își continuă misiunea de a inspira creativitate și de a aduce bucurie, iar astăzi anunță atingerea pragului de 1 miliard de utilizatori la nivel global.

Comunicat de presă

Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăța, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma a devenit acasă pentru o comunitate extrem de diversă de familii, afaceri mici și creatori.

TikTok a devenit o parte apreciată a vieții oamenilor din toată lumea în special datorită creativității și autenticității creatorilor. Comunitatea globală TikTok este remarcabilă în abilitatea ei de a ajunge la milioane de oameni din mai multe generații. De la muzică, gătit, beauty, modă și artă, cauze nobile și orice altceva, trendurile pornesc de pe TikTok.

Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi celebrează pe creatorii care inspiră, pe artiștii care lansează albume de success, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunitățile care ne inspiră și oamenii care ne fac să râdem și să dansăm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri