La fel cum orice femeie are nevoie de încălțări comode pentru zilele în care are de stat mult în picioare, există și ocazii speciale când avem nevoie și de încăltări elegante. Așadar, papucii cu toc sunt perfecți pentru evenimentele speciale și în plus, sunt la modă sezonul acesta.

Comunicat de presă

Papuci cu toc albi (born2be.com.ro)

Papucii albi cu toc subțire și inserții aurii sunt alegerea perfectă pentru o ținută „all white”. Pot fi purtați atât într-o ținută de zi alcătuită dintr-un costum elegant sau o pereche de blugi și o cămasă albă, cât și o rochie elegantă, de seară.

Papuci bej cu toc

Alegerea perfectă pentru un eveniment de zi sunt papucii bej cu toc. Pot fi integrați în orice ținută pentru orice eveniment din viața unei femei: petrecere de logodnă, corporate sau cocktail-party.

Papuci camel

Vrei să atragi atenția la un baby shower? Papucii cu baretă împletită sunt alegerea perfectă! Se pot regăsi în orice fel de ținută, fie pantaloni lungi/scurți, fustă lungă/scurtă sau rochie.

Papuci galbeni cu toc

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Una din culorile acestui sezon este galben. Ce spui de o pereche de papuci galbeni cu toc în țănuta ta de vacanță? Comozi și eleganți, se pot integra într-o ținută all black, care va atrage toate privirile.

Papuci negri cu toc

Ținuta de seara nu este complete fără o pereche de papuci negri cu toc subțire și inserții aurii! Acești papuci merg perfect cu o rochie midi neagra din matase și o geantă cu inserții aurii. Cu siguranță vei atrage toate privirile!

Descoperiti mai multe modele de papuci cu toc pe born2be.com.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri