De acum, îți poți modela starea de spirit așa cum îți dorești, alături de noua gamă de produse Fa Choose your mood! Ești pregătită să îți exprimi starea prin parfum?

Comunicat de presă

Alege cum vrei să te simți și începe-ți ziua cu unul dintre cele 3 sortimente ale gamei: Go Happy, Get Spiritual sau Catch Dreams!

Dacă ai un spirit spontan, optimist, curajos și aventuros, Fa Go Happy cu parfum de grapefruit, căpșuni și vanilie este alegerea potrivită.

Găsește-ți echilibrul perfect alături de Fa Get Spiritual și fii de neoprit. Datorită compoziției sale parfumate unice, florale, cu lavandă, bergamotă și mandarină, dușul va deveni ritualul tău preferat.

Ai nevoie de un moment de respiro? Alege crema de duș Fa Catch Dreams cu parfum vibrant de lavandă, brad și eucalipt. Tehnologia inovatoare Sleep Well ajută la îmbunătățirea somnului, având la bază o compoziție de uleiuri parfumate cu proprietăți care induc somnul și îmbunătățesc calitatea acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Detalierea gamei:

Noua gamă de produse promite să ofere starea de spirit de care ai nevoie pentru fiecare zi, prin beneficii sustenabile și prin tehnologii avansate:

Geluri de duș: >93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă, formulă vegană

Deodorante antiperspirante spray: tehnologie de eliberare treptată a parfumului, pentru momentele în care ai cea mai mare nevoie, 0% alcool, tehnologie anti-pete, formulă vegană

Gelul de duș Catch Dreams: o compoziție de ulei de parfum care îmbunătățește calitatea somnului

FA GO HAPPY – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray

FA GET SPIRITUAl – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray și roll-on

FA CATCH DREAMS - Cremă de duș

Despre formulă și ambalajul sustenabil

Gelurile de duș au peste 93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă și vegană. Fără uleiuri minerale, microplastic sau parabeni.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Deodorantele antiperspirante spray conțin 0% alcool și au, de asemenea, formulă vegană.

Dă Swipe la Vibe! - Alegi și câștigi premii!

Odată cu lansarea noii game, Fa își provoacă fanii să îndrăznească să se plimbe din stare în stare până își regăsesc adevăratul self, prin campania ”Dă Swipe la Vibe”. Oricine cumpără un produs Fa* și înregistrează codul bonului pe www.simtetefantastic.ro poate câștiga la alegere unul dintre cele trei premii potrivite stării sale de spirit: un Kit Go Pro Hero 7 , un voucher Jysk în valoare de 1.500RON pentru amenajarea unui colț zen sau un Kit Catch Dreams pentru somn liniștit (alcătuit din pătură ponderată, mască de dormit și un talisman dream catcher).

*cu excepția săpunului solid FA

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri