Când vine vorba de amenajarea interioară, bugetul este factorul cheie care influențează mare parte din deciziile care transformă o casă în acasă.

Comunicat de presă

Pentru cei care au în plan astfel de achiziții pentru amenajarea locuinței apare inevitabil întrebarea Cât mă va costa mobilarea sau reamenajarea casei?

Mobexpert, brandul preferat în mobilier și decorațiuni din România, a creat primul planificator de buget din România care îi va ajuta pe români să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile de mobilare, pentru a-și planifica mai ușor și mai bine cheltuielile.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert și completează celelalte inițiative, precum cea de Augmented Reality, prin care Mobexpert contribuie la dezvoltarea industriei și îmbunătățirea experienței de cumpărare a mobilierului.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu știu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aștepte, și va oferi un plan de mobilier cu prețuri concrete raportate la piața de mobilier autohtonă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienții noștri și de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În același timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susținem să decidă mai rapid și mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi și o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte.”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuință, buget și tip de amenajare - de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Planuri de mobilier economice, medii sau premium

Noul instrument vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să-și planifice mai bine resursele financiare sau să se încadreze într-un buget exact, și a fost creat pentru a arăta că există soluții potrivite pentru toate nevoile.

Indiferent de buget, economic, mediu sau premium, iată cei trei pași pentru a obține un plan de mobilier:

  1. Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor. Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.
  2. Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze - mai exact pot alege dintre Economic, Mediu și Premium.
  3. La final, planificatorul afișează un buget total, iar utilizatorii au opțiunea de a primi pe mail rezultatul sau chiar de a vedea o selecție de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

Planificatorul este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert

Cu ajutorul acestei idei, Mobexpert și-a propus să ofere un răspuns într-un mod cât mai simplu și rapid la întrebarea universală despre costurile cu mobilierul, să elimine grija de a face calcule și să arate că existe soluții pentru orice buget.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Testosteron – rol, valori normale

„Vrem să promovăm acest planificator ca o soluție pentru a inspira clienții să investească eficient bugetul pe care și-l propun. Pe viitor, îl vom dezvolta cu funcționalități multiple și produse personalizate. Aceasta ne va permite să atragem noi clienți pe care să-i convingem că interacțiunea cu Mobexpert este o experiență memorabilă atât în magazinele noastre, cât și online pe www.mobexpert.ro.”, continuă Adelina Badea.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe https://mobexpert.ro/calculator-buget-mobila.

Brandul își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și se implică în a sta conectat în permanență la nevoile românilor pentru amenajare și mobilă de calitate. La sfârșitul anului 2020 Mobexpert a lansat și un studiu despre situația din timpul pandemiei precum și inițiativa de a susține mobilierul românesc, studiu care poate fi citit pe site-ul brandului.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri