ProfiArt, companie romaneasca cu un istoric de 20 de ani pe piata de materiale de arta si hobby, continua strategia de extindere la nivelul Capitalei si inaugureaza un nou magazin: ProfiArt Sun Plaza.

Comunicat de presa

Noul magazin este cel de-al cincilea din portofoliul de magazine fizice ProfiArt din Bucuresti, este situat la etajul 1 al mall-ului din sudul Capitalei, are 130 de metri patrati si contine o selectie bogata de produse fine arts si hobby creativ. Magazinul este structurat in zone dedicate celor mai populare tehnici de arta (desenul in creion, pictura in acuarela, acrilic si ulei, caligrafie) sau hobby: pictura pe materiale textile, pictura pe sticla, creatia de lumanari sau bijuterii dar si instrumente de scris de lux si materiale de arta pentru copii.

“Intr-o perioada plina de provocari, am ales sa investim in continuare si sa ne dezvoltam, pentru a raspunde cerintei in crestere pentru produse de calitate destinate tehnicilor de arta si hobby. Magazinul ProfiArt din Sun Plaza puncteaza extinderea noastra in sudul orasului, are un design care inspira la creativitate si ofera la raft marci de top din portofoliul nostru. Anul acesta mai avem in plan deschiderea unui magazin, de aceasta data in zona de vest a Capitalei” declara Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

ProfiArt este unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România și operează în acest moment cinci magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache ProfiArt ParkLake și noul magazin, ProfiArt Sun Plaza), un magazin online – www.profiart.ro, are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 37 de angajați.

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon, investiție cu un impact pozitiv asupra capacității logistice. De-a lungul timpului, ProfiArt a încheiat mai multe parteneriate exclusive cu mărci de prestigiu la nivel global cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri