În aprilie, AVON România inaugurează prima pagină de brand pe TikTok donată comunității, odată cu lansarea noii game de rujuri Ultra Lipstick, în 48 de nuanțe surprinzătoare.

Comunicat de presă

Cu ocazia lansării, AVON a pregătit și o provocare: Andreea Balaban, creator de conținut, este cea care dă startul competitiției și invită comunitatea să încerce noile rujuri Ultra Lipstick și să descopere multitudinea de nuanțe, perfecte pentru toate preferințele și stările de spirit.

Creatorii de conținut preiau contul TikTok AVON Space

Valerie Lungu, creator de conținut, și Flavia Florea, make-up artist, sunt primii influenceri care vor prelua contul TikTok AVON Space, urmând ca și alți TikTokeri să se alăture provocărilor pregătite de AVON.

Noua gamă de rujuri AVON Ultra Lipstick are o paletă impresionantă de 48 de nuanțe vibrante, ultra colorate și ultra confortabile în două variante: Ultra Mat și Ultra Cremos, pentru un rezultat final mat sau strălucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Cu o formulă hrănitoare cu ulei de avocado, noile rujuri sunt potrivite pentru fiecare personalitate și oferă posibilități nenumărate de a experimenta pe buze toate culorile primăverii.

Și alte surprize și provocări sunt anunțate pe contul TikTok AVON Space, iar cei interesați de a îl prelua pot lasa un mesaj pe pagina de Facebook AVON Space.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri