Știai că una din două femei este îngrijorată din cauza sensibilității scalpului? Ei bine, acesta este un subiect prioritar și pentru hairstiliștii din întreaga lume.

Comunicat de presă

Avem vești dintre cele mai bune. La Wella Professionals am lansat cea mai nouă soluție pentru îngrijirea delicată a părului și scalpului. Rolul său? Să protejeze scalpul chiar și în cele mai radicale transformări, inclusiv în cele de decolorare.

Wella Professionals lansează în premieră în România Primerul pentru Scalp cu Ulei de Marula. El reduce discomfortul scalpului în timpul colorării și previne deshidratatrea părului. Toate acestea cu doar 7 ingrediente, fară derivați de origine animală, fară coloranți sau parfum.

Dublă protecție pentru scalp

Primerul cu Ulei de Marula creează un strat protector pentru scalp, care vine să prevină oxidarea și efectele neplăcute generate de decolorare. Totodată, acesta ferește scalpul și de elementele externe care ar putea să îi dăuneze.

Sensibilitatea scalpului diferă de la o persoana la alta

Spălarea părului în aceeași zi cu colorarea;

Existența unui scalp deja uscat și sensibil sau alte probleme inflamatorii precum rozaceea, dermatita atopică, psoriazisul sau chiar și arsuri solare;

Menstruația lunară poate influența producția de sebum al scalpului.

Cum se folosește?

El trebuie folosit înaintea procesului de colorare sau decolorare. Trasează câte o secțiune orizontală pe scalp și aplică-l direct pe linia părului. Distribuie-l uniform cu ajutorul degetelor.

Sfatul specialiștilor: nu aplica o cantitate mai mare de 5 ml pentru a evita suprasaturația sau impactul asupra procesului de colorare sau decolorare. Nu clăti părul! Nu îl usca! Continuă cu aplicarea vopselei sau a decolorantului. Rezultatele te vor uimi.

Primerul pentru Scalp cu Ulei de Marula, o soluție profesională Wella Professionals pentru un scalp sănătos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Zece tendințe în social media de reținut pentru 2022

24 Ianuarie 2022 - start-up.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri