La Mixit, Paștele aduce noutăți delicioase și pline de culoare, toate în ediție limitată.

Comunicat de presă

Vedetele sunt „ouăle” colorate: migdale învelite în diverse nuanțe pastelate: verde - ceai matcha, violet - afine, roz - ciocolată rubinie, maro - ciocolată cu lapte, alb - nucă de cocos cu ciocolată albă și noutatea, caramel sărat, cremos.

Oușoare de Paște (240 g)- Sunt migdale învelite în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz și colorate cu afine liofilizate, ciocolată Ruby, nucă de cocos, caramel sărat sau ceai verde matcha! Fără culori artificiale și ulei de palmier.

Musli de Paște (700 g)- Cea mai bună selecție din grădinile Mixit, în noua cutie cu grafică specială, pascală. Pe lângă oușoarele Mixit, veți găsi o bază de chipsuri de grâu cu ciocolată, fulgi de porumb, migdale și merișoare răcoritoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Festin de Paște (375 g) - Amestecul celor mai gustoase bunătăți într-o cutie! O combinație de banane cu miere, nuci braziliene, alune de pădure, nuci caju și oușoare de ciocolată preparate atent din migdale învelite în ciocolată albă colorată de afine liofilizate, cocos, caramel sărat, ciocolată roz Ruby sau ceai Matcha.

Trio de Paște - include toate cele 3 produse într-un set tentant. 240 g + 700 g + 375 g


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri