Cine a spus că a avea o rutină bună de igienă personală poate fi plictisitor? Chiar deloc.

Comunicat de presă

Toți părinții știu cât este de important să le explicăm celor mici relevanța unei rutine bune de igienă și hidratare. Un alt lucru important este să le explicăm faptul că o astfel de rutină generează și o stare de bine, atât pentru ei cât și pentru cei din jur! Mai ales acasă, la școală, înainte de a lua prânzul sau la întoarcerea din parc, când igiena este prioritară. Spre exemplu, putem transforma lecția de igienă într-un cântec în timp ce spălăm mâinile, o baie cu spumă distractivă sau un masaj relaxant în timp ce ne apropiem de cel mic. În acest fel, interacționând cu copiii noștri și distrându-ne cu ei, îi ajutăm să își dezvolte simțurile și în același timp avem grijă de ei, deoarece știm că nu există nimic mai bun decât teoria pusă în practică. Credem în potențialul enorm al delicateții și sensibilității de a transforma nu numai obiceiurile, ci întreaga lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

De aceea, avem game diferite cu formule pure și blânde, fără sulfați, ftalați și coloranți, biodegradabile, ceea ce nu dăunează ecosistemului marin, iar 95% din recipientele noastre sunt reciclabile. Perfecte pentru îngrijirea tuturor membrilor familiei și a lumii în care trăim. De exemplu, loțiunea JOHNSON’S® Bubble Bath & Wash ( Johnson’s săpun lichid pentru copii Pure Protect) permite o curățare ușoară și blândă, cu multă spumă pentru distracție în timpul băii, precum și săpunul lichid JOHNSON’S® Pure and Protect ( Johnson’s gel spumant pentru copii), care este îmbogățit cu miere, ceai verde și extract de rooibos.

Săpunul lichid JOHNSON’S® pentru copii Pure Protect: Este special concepută pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei și a până la 99% din germeni*, protejând în același timp pielea de uscăciune. Grație formulei sale bogată în ingrediente naturale, precum mierea, ceaiul verde și extractul de rooibos, aceasta curăță fără a usca pielea delicată și o lasă sănătoasă.
7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Ambalaj: 300ml.

Gel Spumant JOHNSON’S® pentru copii: Odată ce copilul crește se schimbă și procesul de îngrijire a pielii. Așadar, am creat această formulă specială pentru a îmbina curățarea blândă a pielii cu o baie plină de spumă si distractivă. Datorită formulei noastre No More Tears®, bebelușii nu vor vărsa nicio lacrimă; produsul este la fel de delicat pentru ochi precum apa pură și poate fi folosit o dată pe pe zi pentru un moment de distracție în timpul băii și interacțiune cu cei mici

Ambalaj: 750ml.

*Testat pentru E.coli.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri