Tematicile abordate în cursurile online acoperă sustenabilitatea, comunitatea LGBTQIA +, creșterea încrederii de sine și construirea unei comunități, și sunt susținute de ambasadorii brand-ului Tommy Hilfiger, Jameela Jamil, Indya Moore, Mogli, Kiddy Smile și alți activiști sociali.

comunicat de presa

Tommy Hilfiger anunță asocierea cu platforma de învățare online, FutureLearn, inițiată din dorința de a inspira schimbarea prin proiectarea și crearea accesului la un portofoliu unic de cursuri educaționale cu un important impact social. Pornind de la convingerea comună că pentru a crea un viitor mai bun trebuie întâi să creăm cele mai bune versiuni ale noastre, cursurile Tommy Hilfiger sunt disponibile gratuit pe FutureLearn, abordând subiecte esențiale, sociale și de sustenabilitate. Acest parteneriat se bazează pe campania Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER, care se concentrează în jurul temei”Moving Forward Together”. Astfel, fiecare activist implicat în această campanie va găzdui un curs FutureLearn. Primul curs va fi lansat pe FutureLearn.com începând cu 15 februarie 2021.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER PREZINTĂ COLECȚIA TOAMNA 2022 “TH MONOGRAM” TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE ANUNȚĂ FINALIȘTII A CELEI DE A PATRA EDIȚIE

Vrem nu doar să îi inspirăm, ci să le și oferim oportunitatea fanilor noștri să facă o diferență pozitivă în viața lor și a celorlalți,”, a spus Tommy Hilfiger. „Crearea unor cursuri gratuite și esențiale, prin intermediul platformei FutureLearn este o modalitate prin care îi echipăm pentru a face acest lucru. Aceste cursuri online, orientate spre o tematică socială, abordează subiecte care nu sunt întotdeauna acoperite în școli, dar sunt atât de importante astăzi. Pentru a merge mai departe împreună (”moving forward together”), cu toții trebuie să aflăm mai multe despre noi înșine, despre comunitățile noastre și despre planetă, și exact asta ne învață cursurile noastre.”

FutureLearn transformă educația, oferind publicului acces la cursuri esențiale, făcând ca experiența de învățare online să fie plăcută și accesibilă. Pentru a dota pe deplin participanții cu instrumentele și înțelegerea necesare pentru a stimula schimbările sociale, cele cinci cursuri FutureLearn concepute de Tommy Hilfiger se concentrează pe sustenabilitate, comunitatea LGBTQIA +, creșterea încrederii de sine și construirea unei comunități. Prin intermediul platformei, participanții vor avea un spațiu sigur pentru a explora experiențe diverse, a-și împărtăși visele personale și provocările unice. Fiecare curs își propune să transforme pasiunea în acțiune investigând modalități de a efectua schimbări pozitive.

HOLIDAY LOOKS PENTRU CEI MICI CÂT DE COOL ÎNDRĂZNEȘTI SĂ FII? POVESTEA PALTONULUI PEACOAT - O reinterpretare cool a unui produs dedicat marinarilor

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu emblematicul brand, Tommy Hilfiger”, a declarat Justin Cooke, Chief Content and Partnerships Officer la FutureLearn. „La FutureLearn, misiunea noastră este de a transforma accesul la educație, motiv pentru care suntem deosebit de mândri să colaborăm cu Tommy Hilfiger, oferind astfel acces gratuit la un nou set de cursuri pe teme sociale, care sunt din ce în ce mai importante. De la sustenabilitate la neutralitatea corpului, construirea unei comunități, comunitatea și activismul LGBTQIA + plus multe altele, sperăm că prin mix-ul de voci care se vor face auzite în aceste conversații, milioanele de studenți care accesează platforma vor interacționa pozitiv și cu o finalizare prin aceste noi perspective care vor fi abodate.”

UN NOU MAGAZIN CALVIN KLEIN JEANS ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY MODĂ URBANĂ CU UN TWIST INCONFUNDABIL. Streetwear american TOMMY HILFIGER LANSEAZĂ CAMPANIA PRIMĂVARA 23 CLASSICS REBORN

Pornind de la misiunea generală de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, noile cursuri FutureLearn au fost concepute într-o manieră prin care să ofere susținere celor care adesea nu sunt reprezentați corespunzător în industria fashion. Aceste cursuri, cu durată scurtă, sunt un mix între storytelling, interacțiune prin dialog, dezvoltarea de noi cunoștințe sociale și de mediu și celebrarea progresului. Cursurile sunt gratuite, fiecare durează patru ore și vor putea fi vizualizate pe termen nelimitat pe FutureLearn.com pe dispozitive mobile, tablete și computer.

De la un pupitru pentru DJ, la o fermă de cai sau un podium fashion, liderii pasionați și moderni care găzduiesc fiecare curs sunt dedicați să demonstreze că se poate face o diferență în fiecare mediu și comunitate. Cele cinci cursuri și gazdele sale sunt:

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL TOMMY HILFIGER IA STARTUL SEZONULUI SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ CADOURI EMBLEMATICE ÎN STILUL CLASIC PREP REINTERPRETAT
  1. 15 februarie 2021: explorarea neutralității corpului și provocarea stereotipurilor imaginii corporale cu actrița, podcaster-ul, modelul, scriitoarea și activistă pentru pozitivitatea corpului, Jameela Jamil.

  2. 1 martie 2021: explorarea vieții sustenabile și a iubirii cu artista multi-gen și activista pentru sustenabilitate, Mogli.

  3. 15 martie 2021: explorarea intersecționalității și a ceea ce te face unic cu DJ-ul, cântăreț, compozitor, interpret și activist Kiddy Smile.

  4. 29 martie 2021: explorarea mentoratului și a schimbării în cadrul unui colectiv cu Compton Cowboys, comunitatea unde oamenii se vindecă prin practicarea echitației și integrarea în colectivul de mentorat.

  5. Vara 2021: explorarea activismului LGBTQIA +, advocacy și ce înseamnă comunitatea, cu actrița, modelul și activista, Indya Moore.

    CÂȘTIGĂTORII TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE PROPUN PENTRU VIITOR SOLUȚII INCLUZIVE ȘI DE IMPACT Tommy Hilfiger anunță Kids Collection: Tomorrow's Classics TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Alături de cursurile FutureLearn, Tommy Hilfiger va susține o serie de discuții live pe canalele sale sociale globale pentru a oferi tips &tricks de viață suplimentare, de formă scurtă. Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger și @FutureLearn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri