În București Mall - Vitan, luna februarie este dedicată celor care își împărtășesc dragostea. Primul centru comercial modern din România a pregătit pentru toți vizitatorii o mulțime de surprize.

Comunicat de presă

Expoziția Vocile de altădată ale iubirii, realizată în parteneriat cu Teatrul Nottara și cu editura Nemira, prezintă 10 dintre textele publicate de editură în volumul „50 cele mai frumoase scrisori de dragoste”, variind de la corespondența dintre Ludwig van Beethoven - „Eterna iubită“, Frida Kahlo - Diego Rivera până la Marjorie Fossa - Elvis Presley și George Bush - Barbara Pierce. Expoziția va avea loc în perioada 14 - 24 februarie 2021, la primul etaj din București Mall - Vitan. Mai mult, fragmentele alese au fost interpretate de patru actori îndrăgiți ai Teatrului Nottara (Sorina Ștefănescu, Ioana Calotă, Răzvan Bănică, Filip Ristovski), iar filmările acestor momente artistice vor putea fi urmărite zilnic, începând cu 14 februarie, pe paginile de social media ale București Mall – Vitan.

Meșteșugari locali ce au pregătit cele mai inspirate cadouri s-au reunit în centrul comercial la City Vibes Fair – Anotimpul iubirii, disponibil în București Mall - Vitan până în data de 8 martie. Fie că vorbim de Soufeel, cu colecții dedicate Valentine's Day și 1 martie (cercei, brățări, coliere, pandantive), de Bomboane Bucuria, cu mărțișoare dulci, bomboane și vinuri din Republica Moldova sau de Bubbles Shop, cu trandafiri criogenați, tablouri cu licheni, mărțișoare tradiționale și produse tematice, multitudinea de produse hand-made vor purta îndrăgostiții într-o lume magică, pe care nu o pot întâlni nicăieri altundeva.

O serie de video-uri tematice care vor oferi idei de cadouri și sugestii de petrecere a timpului sunt prezentate pe paginile de social media ale centrului comercial. În plus, vor exista și concursuri dedicate cu premii oferite de brandurile prezente în centrul comercial.

Un nou sezon pentru shopping – Noile colecții de primăvară

Odata cu suflul nou al zilelor îndrăgostiților, oferit de București Mall – Vitan, și shoppingul capătă un nou suflu. E momentul noilor colecții! Garderoba ta, la fel ca și „colecția“ de pantofi, poate beneficia de un refresh, iar bijuteriile și accesoriile sunt gata să te seducă. Trenduri noi te vor lua prin surprindere, iar în centrul comercial poți găsi tot ce ai nevoie pentru un look original, în ton cu tendințele.

Oferta gastronomică

Restaurantele și cafenelele din București Mall – Vitan reprezintă un moment de relaxare bine meritat, necesar după shopping. Te poți bucura de o cafea aromată și un desert savuros la Starbucks, de înghețata ta preferată la Nchanted sau de noua plăcintă cu afine și cremă de brânză de la McDonald's. Mai mult, nu doar food-court-ul îți stă la dispoziție, ci și restaurantul care poate fi găsit doar la București Mall – Vitan: Aperto și-a redeschis portile pentru tine! Vino să te bucuri de salata fresh de caracatiță, de ravioli porcini, dar mai ales de noile valențe și arome ale burgerului de vită, creat pornind de la rețeta istorică, dar adăugând măiestria chefilor Resto Aperto. Experiența gastronomică de care vei beneficia aici te va face să revii cu siguranță.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri