16 Februarie 2021 publicat în Noutati 6 share-uri

Atelierul de Slăbit aduce noutatea abordării integrative a frumuseții, din interior, către exterior, întrucât accentul este pus pe identificarea cauzelor interne care lasă urme vizibile asupra aspectului fizic.

Comunicat de presă

Cu trei unități amplasate în zone cheie ale capitalei - Tineretului, Dorobanți și AFI Cotroceni – și aparatură de ultimă generație pentru proceduri de estetică medicală și remodelare corporală, Atelierul de Slăbit, este cel mai extins centru de înfrumusețare din București și primul din țară susținut de o clinică medicală, Clinica AS. Astfel, Atelierului de Slăbit aduce noutatea abordării integrative a frumuseții, din interior, către exterior, întrucât accentul este pus pe identificarea cauzelor interne care lasă urme vizibile asupra aspectului fizic

Multidisciplinaritate și abordare integrativă marca Atelierul de Slăbit & Clinica AS

Cum de multe ori o problemă apărută la nivelul pielii este un efect al unei afecțiuni medicale, în centrele de înfrumusețare marca Atelierul de Slăbit clienții pot trata simultan ambele probleme, atunci când este cazul. Astfel, pornind de la îmbunătățirea aspectului fizic, vor fi îndrumați și către echipa multidisciplinară de medici din Clinica AS pentru a identifica sursa problemei care se reflectă la exteriorul corpului. La Atelierul de Slăbit este disponibilă o gamă complexă de proceduri corporale și estetice sub îndrumarea specialiștilor pregătiți în îngrijire generală de sănătate și având competențe medicale, iar în acest fel rezultatul este vizibil la exterior, dar cu rădăcini într-un un corp și organism sănătos.

Pornind de la ideea ”Frumusețea izvorăște din interior!” în toate cele trei centre Atelierul de Slăbit: Tineretului, Dorobanți și din cadrul AFI Cotroceni, cei interesați de îngrijirea pielii și menținerea unei siluete armonioase pot alege dintr-o suită de tratamente variate pentru corp sau ten. Printre cele mai căutate tratamente corporale din cadrul Atelierului de Slăbit se remarcă cele pentru tonifierea pielii, tratarea celulitei și a laxității pielii sau eliminarea țesutului adipos. În ceea ce privește procedurile destinate tenului, cele mai frecvente programări se înregistrează pentru tratamente de hidratare intensă și de curățare în profunzime a pielii. În plus, în toate centrele Atelierul de Slăbit se poate efectua epilarea definitivă cu laser, pentru o piele netedă, fără iritații, timp îndelungat.

”Există o nevoie tot mai crescută a femeilor și bărbaților deopotrivă să se simtă bine în pielea lor, să aibă un aspect plăcut nu numai în fața celorlalți, cât și acasă, în fața oglinzii. Oamenii își doresc să obțină un corp sănătos cu aspect frumos, sunt preocupați să acorde mai multă atenție și timp îngrijirii personale. Și pentru că ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane, am deschis mai multe centre în capitală. Astfel, Atelierul de Slăbit are în prezent cea mai mare rețea de centre de frumusețe din București. Și, cu siguranță nu ne vom opri aici, pentru că avem în plan să ne extindem și la nivel național, încele mai importante orașe din România”, a declarat Carmen Todică, antreprenoarea care a înființat Atelierul de Slăbit.

Promoții din ”Dragoste pentru frumusețe”

Urmează o perioadă cu zile speciale: Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, cu ocazia cărora Atelierul de Slăbit a pregătit oferte și pachete pentru o serie de proceduri și tratamente pentru întinerirea, curățarea și hidratarea în profunzime a pielii, reducerea țesutului adipos în exces și a firelor de păr nedorite de pe corp. Pachetele speciale au fost alcătuite având în centru conceptul de ”Dragoste pentru frumusețe”. Astfel, specialiștii tuturor centrelor Atelierul de Slăbit îi așteaptă pe toți cei care vor să se destindă într-un spațiu intim, elegant, amenajat pentru a oferi o experiență premium celor care aleg să-și acorde un timp numai al lor și să se desprindă din ritmul alert cotidian măcar pentru câteva ore cu prilejul acestor zile festive.

Frumusețea care durează înseamnă în primul rând un corp sănătos, iar bazându-se pe această idee, centrele de înfrumusețare marca Atelierul de Slăbit vor dezvolta în continuare linia de servicii care pune accent pe identificarea cauzei afecțiunilor care se reflectă la nivelul pielii, sub orice de formă de manifestare a acestora. Toți cei care împărtășesc dorința de a-și păstra frumusețea și sănătatea sunt așteptați de către terapeuții Atelierelor de Slăbit cu peste 16 tratamente corporale și estetice, precum și combinații personalizate ale acestora pentru a oferi rezultate rapide, durabile, dar și multe zâmbete, optimism și încredere de sine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri