Există trenduri chiar și în tratamentele de înfrumusețare. Acestea vin și pleacă de-a lungul timpului, la fel ca și în industria fashion, deoarece se află într-o permanentă dezvoltare.

Comunicat de presă

Ne bucurăm în schimb de ritualuri nemuritoare, care și-au dovedit eficiența și promit să nu dezamăgească. Care sunt acestea? Iată un top 3 recomandat de către specialiștii El Studio.

Tratamentele de hidratare

Ți se întâmplă să auzi foarte des despre contribuția consumului de apă asupra sănătății tale, dar mai ales asupra pielii? Ei bine, nu doar lipsa apei influențează deshidratarea pielii. Există nenumărați factori care fac acest lucru, mai ales în sezonul rece. Chit că folosești produse nepotrivite tenului tău sau pur și simplu înaintezi în vârstă, e important să știi că în timp, pielea ta încetinește producția multor substanțe care contribuie la hidratarea naturală. Ceramidele de exemplu crează acea barieră de hidratare, însă pe măsură ce îmbătrânim suntem expuși la razele UV sau la alți factori nocivi, iar acestea se pierd, pielea devenind treptat uscată, apoi se umple de riduri. Acesta este motivul pentru care pe măsură ce înaintezi în vârstă trebuie să îi oferi pielii tale o doză în plus de hidratare. TRATAMENTUL HIDRATARE OPTIMALĂ de la El Studio reprezintă cea mai puternică armă împotriva tenului uscat, lipsit de strălucire. Este un ritual facial care acționează în profunzime și hrănește pielea în 3 pași:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

- Hidratare imediată – efectele instante sunt uimitoare. Ingredientele folosite în compoziția acestui produs amliorează receptivitatea tenului și oferă o prospețime instantă

- Hidratare de lungă durată – Prin hidratarea de lungă durată, tratamentul are ocazia de a influența funcționarea celulară

- Anti-deshidratare – În faza de anti-deshidratare, tenul este deja protejat împotriva pierderilor de substanțe nutritive. Tratamentul lasă pielea fină și îi redă strălucirea.

Tratament de purifiere pentru tenul gras

Când nivelul de sebum secretat de piele se află la un nivel optim, atunci pielea este apărată de către facturii externi care îi pot dauna. Ce se întâmplă când producția acestuia este în exces? Pielea devine strălucitoare, porii se încărcă și se blochează, iar acneea își face apariția pe nesimțite. Cui i se datorează acest dezechilibru? Mai multor factori comuni precum moștenirea genetică, un mediu umed, schimbările hormonale, medicația care influențează hormonii, excesul de zahăr sau grăsimi. Vestea bună este că tenul gras se poate ține sub control, însă numai cu ajutoarele potrivite. TRATAMENTUL PURITATE OPTIMALĂ de la El Studio este o soluție demnă de luat în calcul deoarece funcționează precum un șoc sebo-regulator. El are grijă să elimine toate impuritățile tenului, îl face strălucitor și matifiat.

5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Tratamente anti-aging

Trăim într-o epocă extrem de ofertantă în materie de produse de îngrijire care promit să îți întinerească pielea. Ai folosit o parte dintre acestea și ai fost dezamăgită de rezultate? Realitatea este că multe din promisiunile acelor produse nu pot fi atinse.

Liniile fine sau ridurile sunt doar o parte din factorii care contibuie la îmbătrânirea unei persoane. Atâta timp cât le poți tine sub control, încă te poți bucura de un aspect proaspăt și tânăr. Tratamentele profesionale îndepărtează cu succes semnele îmbătrânirii. Unul dintre acestea fiind chiar SOIN EXPERT ANTI-ÂGE GLOBAL & ÉCLAT de la El Studio. Se adresează tuturor tipurilor de ten, în special celui matur și obosit. Acest ritual oferă efecte imediate deoarece regenerează și stimulează epiderma prin protecția celulelor stem. Estompează ridurile de expresie chiar de la prima ședință, redă elasticitatea și fermitatea, oferind pielii chiar și luminozitate.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri