Inspirat de noua gamă de parfumuri Attraction Desire, AVON lansează primul joc dedicat reaprinderii pasiunii în cuplu

După un an de pandemie, rutina de cuplu s-a schimbat. Vacanțele au fost înlocuite cu serialele pe canapea, cinele romantice cu jocuri de societate și aniversările s-au petrecut... în pijamale.

Comunicat de presă

În luna iubirii, AVON își propune să reaprindă pasiunea în cuplu cu noua gamă de parfumuri Attraction Desire, pentru ea și el, lansată împreună cu primul joc al brandului pentru cupluri - Quiz-ul ÎndrăgosTestul și boardgame-ul The Attraction Desire Game.

Noua gamă de parfumuri Attraction Desire stimulează simțurile, trezește o atracție irezistibilă și readuce senzualitatea la cote maxime.

Create de parfumiera româncă Gabriela Chelariu, noile parfumuri au la bază note irezistibile de cireșe negre și oferă o explozie de senzații ce încântă simțurile.

Attraction Desire pentru Ea aprinde scânteia pasiunii cu aroma cireșelor negre, ce se îmbină subtil cu note de iasomie orientală și chihlimbar, în timp ce esența Attraction Desire pentru El se distinge prin accentele picant-lemnoase, dublate de note de orris.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Asemeanea unui parfum elixir, Attraction Desire reaprinde pasiunea arzătoare și se transformă în secretul iubirii care nu se stinge.

Completează ÎndrăgosTESTUL și află care este nivelul pasiunii în viața ta de cuplu

Avon invită cuplurile să își măsoare nivelul pasiunii din relație, prin ÎndrăgosTEST, Quiz-ul special creat pentru a reaprinde pasiunea. Îndrăgostiții au șansa de a câștiga premii precum o ședință foto profesională în doi cu fotografa Christina One sau unul din cele 100 de seturi cadou Attraction Desire pentru Ea și El.

Jocurile Pasiunii - primul joc creat de Avon pentru a ajuta cuplurile să își reaprindă pasiunea

Fiecare carte de joc reprezintă o provocare, iar în fiecare zi a lunii februarie cuplurile se pot bucura de o activitate diferită împreună, menită să retrezească emoția de la începutul relației.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Jocul Attraction Desire poate fi descărcat aici, pentru a redescoperi pasiunea alături de persoana iubită.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri