Platforma Print, Play & Learn, lansată în luna aprilie de HP, este o resursă online gratuită și vine în sprijinul părinților, profesorilor și copiilor cu o serie de materiale educative.

Comunicat de presă

A început sezonul activităților creative pe platforma online Imprimă, joacă-te şi învaţă!

Copiii au tot ce le trebuie pentru a confecționa ornamente de brad, ghirlande și coronițe de Crăciun, felicitări pentru întreaga familie. HP a încărcat noi materiale imprimabile pe platformă, iar acestea pot fi o sursă de inspirație pentru o mulțime de activități dedicate celor mici.

Platforma Print, Play & Learn, lansată în luna aprilie de HP, este o resursă online gratuită și vine în sprijinul părinților, profesorilor și copiilor cu o serie de materiale educative: fișe de lucru, pagini de colorat, jocuri, puzzle-uri și alte materiale de imprimat special gândite și realizate pentru copii cu vârste între 2 și 12 ani. Planșele imprimabile, oferite gratuit pentru milioane de copii din întreaga lume, sunt actualizate constant, fiind organizate pe grupe de vârstă, tipuri de activități și domenii de interes.Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri