IMMOFINANZ  și Asociația Zi de Bine sunt parteneri într-o inițiativă menită să îi ajute pe copiii cu diagnostic de fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, secția de pediatrie.

Comunicat de presă

La finalul unui an atipic, IMMOFINANZ se numără printre brandurile care au încercat să fie mai aproape ca niciodată de oameni, păstrând viu spiritul comunității, clienților și partenerilor săi, cu speranța că această perioadă poate fi depășită doar împreună.

În același spirit, compania a decis ca bugetul alocat tradiționalelor cadouri de Crăciun să fie donat pentru o investiție absolut vitală pentru copiii diagnosticați cu fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, respectiv un aparat pentru fizioterapie pulmonara și kiturI necesare tratamentului.

“Anul acesta ne-a transformat pe toți în mare măsură dar ne-a și apropiat, dincolo de business. Noi ne-am propus să solidificăm noțiunea de comunitate, să rămânem aproape unii de alții, de clienții și de partenerii noștri. Prin decizia de a dona această sumă, știm că suntem în asentimentul tuturor partenerilor și colaboratorilor. Mulțumim în mod special Asociației Zi de Bine și Melaniei Medeleanu pentru că ne sunt parteneri în această inițiativă, dar și pentru toată implicarea lor, în general, în cauzele delicate ale societății românești” – Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania

"E teribil să vezi un copil care luptă pentru fiecare gură de aer când singura lupta la vârsta asta ar trebui să fie despre provocările jocului pe care tocmai l-au început. Data viitoare sper să le putem duce acasă cadouri. Până atunci însă, darul nostru pentru copiii cu fibroză chistică este șansa de a respira puțin mai bine." - Melania Medeleanu, Preşedinte Asociatia Zi de bine


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri