Cosmetice organice Made in Romania cu ingrediente naturale si apa Kangen

Comunicat de presa

NOU! Blooming Sensuality – Eau de Parfum - 30 ml

Creat initial din dorința de avea un parfum personalizat al coletelor ce ajung la client, “Blooming Sensuality” este inspirat din romantism si conține două dintre cele mai senzuale arome, vanilia și lăcrămioarele, precum si uleiuri esentiale pure, certificate organic.

Un parfum unisex, un amalgam de simțuri și trăiri. De mister și iubire. De momente și aventuri. De povești purtate de la apus până la rasărit.

Nota dominantă explorează aromele de vanilie, ambră și Balsam de Peru. Parfumul se deschide cu notele de bază senzuale și citrice, compuse din vanilie și bergamotă. Balsamul de Peru, ambra și florile de patchouli, lăcrămioare și liliacul formează notele de mijloc. Aromele proaspete și fructate de mandarine și bergamotă se regăsesc în notele de vârf. Creat cu uleiuri esențiale pure, certificate organic.

Note de bază: vanilie, patchouli, bergamotă

Note de mijloc: ambră, patchouli, Balsam de Peru, liliac, lăcrămioare

Note de vârf: mandarine, bergamotă

Narumi - cremă bronzantă cu ciocolată și pepene - 100 ml

Crema de corp bronzantă Narumi te trimite direct spre paradis. Uleiurile de nucă de cocos și migdale vor hidrata intens pielea, în timp ce untul de cacao îi va oferi un bronz delicat. Mirosul delicios de ciocolată și pepene, împreună cu textura cremoasă, te vor face sa te îndrăgostești iremediabil.

Acest produs oferă un grad de bronz delicat și o hidratare intensă pe tot parcursul zilei.

Hanako – cremă de corp cu trandafiri - 120 ml

Învăluie-ți trupul în esența romantismului modern. Uleiul de cocos, mătasea și unutul de shea vor hidrata în profunzime pielea, în timp ce aroma de de trandafiri iți va oferi un parfum delicat ce emană senzualitate.

Acest produs oferă o hidratare intensă pe tot parcursul zilei.

Sinless Soap – săpun lichid fără păcate și/sau substanțe toxice - 250 ml

Un săpun mătăsos, fără păcate, substanțe chimice și parabeni. Formula blândă ce conține glicerină, ulei de ricin și vestrice albastră curăță lasând pielea catifelată.

Mirosul? Bergamotă infuzată cu vetrice albastră Marocană.

Ingrediente:

Glicerină: hidratează și calmează pielea iritată.

Ulei de ricin: curăță, tonifică și hidratează pielea.

Vestrice Albastră Marocană: un ulei rar, prețios, recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, calmante și antioxidante.

Narumi - cremă corp cu ciocolată și mandarine - 100 ml

Crema de corp seducătoare cu ciocolată și mandarine. Textura catifelată se scufundă în câteva secunde în piele, hidratând intens. Mirosul? Ciocolată albă și mandarine.

Acest produs oferă o hidratare intensă pe tot parcursul zilei.

PRODUSELE IEHANA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN ONLINE SHOP iehanacosmetics.com / douglas.ro, precum si in magazinul Douglas din AFI Palace Brasov.

POVESTEA IEHANA COSMETICS

Iehana este brand românesc, o afacere de familie, pornită la Breaza în anul 2013, de Iulia si Medeea Iancu, adica mama si fiica. Ideea s-a născut în clipa descoperirii beneficiilor apei Kangen, cand cele doua s-au gândit să puna bazele propriului brand, cu ajutorul unei inovatii: Apa Kangen. O apă pura, alcalină, ionizată și anti-oxidantă, având un puternic efect de rejuvenare a pielii, recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase, dar nefolosită până atunci în cosmetice.

În filosofia japoneză, „Kangen” reprezintă „întoarcerea la origini”.

Inovația lor se află în primul rând în includerea apei Kangen în cosmetice, completata de o tehnologie proprie, brevetata, de extragere a principiilor active din plante folosind aceasta apa alcalină. Extractele din plante sunt proaspete, autohtone, in laboratorul de la Breaza folosindu-se propriile resurse pe cât de mult posibil, in ideea de a fi un brand sustenabil.

Retetele inovative dezvoltate de Iulia Iancu folosesc doar ingrediente naturale, deoarece echipa Iehana a reușit să aclimatizeze la Breaza plante unice precum: floarea de colț, gențiana tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji, si mukte altele, folosind doar îngrașaminte vegetale pentru a susține culturile.

Iehana Cosmetics s-a dezvoltat cu respect pentru natură și mediul înconjurator. Recipientele produselor Iehana sunt din sticla violet, Miron, menită să păstreze ingredientele cât mai proaspete, in timp ce cutiile și sticlutele sunt fabricate din material 100% reciclabil.

Gama de produse Iehana Cosmetics este lipsită de ingrediente chimice precum parabeni, coloranți sintetici, siliconi, etcetera. Formulele produselor sunt în conformitate cu reglementarile europene Ecocert.

Brandul Iehana iubeste natura si este ferm împotriva testarii produselor pe animale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri