Brandul global ECCO, cunoscut pentru pantofii și produsele din piele de calitate premium, a deschis porțile celui de al treilea magazin din Brașov, fiind totodată și cel de al doilea magazin concept Prime din România – ECCO Afi Brașov.

comunicat de presa

Începând ca o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul de încălțăminte danez a acumulat cunoștințe valoroase în producția de încălțăminte de mai bine de 50 de ani. Înființată în 1963, compania a reușit să promoveze în mod constant inovația, deținând propriile sale tăbăcării și fabrici de încălțăminte, controlând tot procesul de fabricație și garantând astfel o calitate extraordinară. Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltă calitate și platformele inovatoare, foarte confortabile, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie.

”Ne bucurăm că în această perioadă am reușit să creștem brand-ul danez în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO în Brașov. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura protectia și confortul clienților și angajaților noștri și continuăm să oferim încălțăminte confortabilă cu stil și de calitate superioară!Victor Tighinean, director general ECCO România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Te așteptăm în noul magazin ECCO Afi Brașov, Strada 15 Noiembrie nr. 78.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri