Brandul global ECCO, cunoscut pentru pantofii și produsele din piele de calitate premium, a deschis porțile celui de al treilea magazin din Brașov, fiind totodată și cel de al doilea magazin concept Prime din România – ECCO Afi Brașov.

comunicat de presa

Începând ca o afacere de familie bazată pe măiestrie, producătorul de încălțăminte danez a acumulat cunoștințe valoroase în producția de încălțăminte de mai bine de 50 de ani. Înființată în 1963, compania a reușit să promoveze în mod constant inovația, deținând propriile sale tăbăcării și fabrici de încălțăminte, controlând tot procesul de fabricație și garantând astfel o calitate extraordinară. Cu un accent puternic pe piele premium, de înaltă calitate și platformele inovatoare, foarte confortabile, ECCO oferă o gamă largă de produse pentru întreaga familie.

”Ne bucurăm că în această perioadă am reușit să creștem brand-ul danez în România prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO în Brașov. Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura protectia și confortul clienților și angajaților noștri și continuăm să oferim încălțăminte confortabilă cu stil și de calitate superioară!Victor Tighinean, director general ECCO România.

Te așteptăm în noul magazin ECCO Afi Brașov, Strada 15 Noiembrie nr. 78.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Sebastian Chitoșcă nu a trecut peste despărțirea de Alexandra! Fostul Faimos s-a dat de gol în fața fanilor: „Ăsta încă mai plânge după aia”

25 Ianuarie 2022 - 9am.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri