Campania se desfasoară în perioada 1- 25 octombrie, prin zilele special dedicate OTTER DAYS.

Comunicat de presă

OTTER DISTRIBUTION sărbătorește 23 de ani de existență pe piața din România cu reduceri de pana la 40% pentru o selectie de branduri din portofoliul companiei, în toate magazinele grupului: TEZYO, SALAMANDER, ALDO,CLARKS precum si online pe otter.ro. Campania se desfasoară în perioada 1- 25 octombrie, prin zilele special dedicate OTTER DAYS.

Grupul Otter Distribution este azi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața retailului de încălțăminte cu o prezență pe piața locală de 23 de ani. Compania și-a început activitatea în 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale pe piața locală. În anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter, iar începând din 2002 a început extinderea rețelei. În 2020, la 23 de ani de prezență pe piața din România, rețeaua de magazine OTTER DISTRIBUTION numără 68 de magazine, grupul deținând: 36 magazine Tezyo, 22 magazine Salamander, 6 Aldo, 1 Clarks și 3 magazine outlet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Pentru că o astfel de aniversare nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a unei baze de clienți fideli, în perioada 1 – 25 octombrie, OTTER DISTRIBUTION oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum și în online pe otter.ro , reduceri de pana la 40% la o selecție de produse din colecția de toamna- iarnă de încălțăminte și accesorii, pe care le puteți descoperi în magazinele grupului.

Pentru toamna anului 2020, magazinele din rețeaua Otter Distribution vin cu o selecție diversă din punct de vedere stilistic, autentică și potrivită nevoilor de sezon. Ca în fiecare an, selecția propusă vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort și le îmbină cu reperele estetice ale sezonului, trendurile și piesele statement. În selecția fashion se regăsesc cele mai importante tendințe, printre care se numără vârfurile pătrate, pielea lăcuită și colorată sau tocurile geometrice, cât și piese indispensabile sezonului, precum: botine de înălțime medie, ghete elegante și cizme înalte la branduri deja consacrate din portofoliul TEZYO, precum Epica, Image, Aldo, Ara. Colecția casual – sport este compusă din brandurile deja consacrate: adidas, Nike, Pepe Jeans, Le coq sportif, Pepe Jeans, Skechers și Gryxx. Pentru bărbați, selecția include variante elegante și sport, ideale pentru bărbatul modern, precum și modele de la branduri de renume, precum Armani și Hugo Boss. Variantele casual – sport sunt și preferatele bărbaților și sunt reprezentate de o selecție de branduri consacrate, precum: Pepe Jeans, Skechers, adidas, Nike, New Balance. Anul acesta, pantofii Otter aduc un suflu nou prin designul fresh și inedit, care se poate observa acum și în rândul celor mai elegante modele, care au împrumutat din utilitatea pieselor sport, devenind mai ușor de integrat în ținute smart-casual și extrem de versatile în orice combinație. Colecția Gryxx pentru bărbați continuă să exporeze zona sport-utilitară cu variante de încălțăminte sport, modernă și actuală.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

Discounturile se aplică în toate magazinele din rețeaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Salamander, Aldo și Clarks, precum și online pe www.otter.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri