În această perioadă, utilizatorii de ochelari sau lentile de contact pot face achizițiile necesare în online.

Comunicat de presă

Efectele pandemiei rămân neconcludente, iar noile măsuri luate pentru prevenirea unui scenariu dramatic riscă să ducă economia mondială în recesiune. Pe cât de sumbră este această prognoză, mulți antreprenori români caută soluții pentru a trece prin acestă criză economică.

În urma măsurilor comunicate de autorități, optica Videt își încurajează clienții să respecte normele și să se alăture comunității #stămacasă pentru a preveni extinderea coronavirusului.

“Tot mai multe business-uri de retail si servicii sunt puternic impactate economic în această perioadă. Dorim să ne adaptăm situației și căutăm să oferim produsele noastre având siguranța tuturor pe primul loc.” - Alexandru Alecu, CEO Videt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Noile măsuri propuse

Optica rămâne accesibilă știind că sănătatea oculară nu poate aștepta. În această perioadă, utilizatorii de ochelari sau lentile de contact pot face achizițiile necesare în online. În ultimele 2 săptămâni, Videt a accelerat procesul de îmbunătățire al platformei pentru a fi accesibilă tuturor clienților.

„Vrem să oferim tuturor celor cu deficiențe de vedere acces la dispozitivele optice necesare. Vederea este esențială pentru a ne continua viața în aceste momente incerte.", ne-a comunicat Alexandru Alecu.

Livrare și retur gratuit în toată România

Pentru că online-ul a devenit singura opțiune de achiziție, livrările și retururile pentru orice comandă de ochelari de vedere de la Videt vor fi gratuite.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

„Depunem eforturi pentru ca orice comandă de ochelari de vedere cu prescripție personalizată să fie fără riscuri.", ne-a transmis Alexandru Alecu.

În această perioadă, pentru toți ochelarii de vedere, chiar și pentru cei cu lentile progresive, de soare cu dioptrii sau fotocromatice, echipa Videt oferă retur gratuit timp de 30 de zile de la primirea comenzii, chiar dacă aceste produse au fost realizate pe comandă specială.

Întreaga echipă care se ocupă de producție, împachetare și livrare respectă normele de igienă și funcționează în parametrii recomandați de Ministerul Sănătății.

„Personalul din laborator, dar și colegii din depozit sunt îndrumați la cele mai înalte standarde și respectă toate regulile de igienă. Le mulțumim lor și curierilor, pentru efortul pe care îl depun pentru ca toate coletele să fie livrate.” transmite Alexandru Alecu.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Tehnologie VR pentru probarea ramelor în confortul casei

Pentru că ne aflăm în izolare, opțiunea VR este “oglinda din showroom-ul virtual” prin care putem proba orice pereche de rame. Ochelarii preferați sunt vizualizați printr-un try on video care afișează live modul în care ochelarii arată pe fața oricăruia dintre noi.

Tehnologia disponibilă este AR - realitate augmentată - și este folosită de companii celebre precum Snapchat, Instagram sau Facebook. În principiu, suprapune obiecte 3D (ramele dorite) peste imagini reale (fața utilizatorului) astfel încât senzația devine palpabilă.

„Ne bucurăm să dispunem de această tehnologie în această perioadă în care online-ul este singura sursă de probare a ramelor dorite. Așdar, dacă stăm în fața unui desktop sau pe alte gadgeturi cu sistem de operare Android, putem proba cum ne-ar sta cu orice ramă din magazin.” - Alexandru Alecu

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Măsurarea distanței pupilare cu ajutorul tehnologiei

”În ultimii 2 ani, la nivel de grup, am investit foarte mult în tehnologia necesară pentru a face achiziția online de ochelari cât mai ușoară și fără riscuri. Pe lângă probarea ramelor online, chiar în această săptămână am lansat și în România un instrument online de măsurare a distanței pupilare, clienții având nevoie doar de o cameră web sau un smartphone cu cameră.” a declarat Alexandru Alecu, CEO Videt.

Ați uitat sau ați pierdut prescripția pentru ochelari?

Dacă nu vă amintiți măsurătorile pentru ochi și detaliile de pe rețeta oftalmologică, Videt vă poate ajuta!

Întrucât consultația optometrică este greu accesibilă în aceste zile, Videt încurajează clienții care au pierdut rețeta și au nevoie urgentă de ochelari să trimită ochelari de vedere vechi pentru a fi analizați și indentificați parametrii necesari pentru o nouă pereche. În acest sens, contactați echipa la numărul 031.229.6844 sau via e-mail la contact@videt.ro.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Noile rame vor avea lentilele potrivite pentru o vedere perfectă și te vor ajuta să-ți continui activitățile zilnice fără nicio provocare.

Mobilizarea echipei customer service: „Rămânem în siguranță prin convorbirile telefonice!”

În această perioadă, Videt a prelungit programul de relații cu clienții prin telefon la numărul 031.229.6844 și prin email la contact@videt.ro.

„Rămânem în siguranță prin convorbirile telefonice și în online! Colegii din back office sunt gata să ofere lămuriri tuturor celor care ne apelează.” - Alexandru Alecu, CEO Videt.

Noul program pentru echipa de customer support este de luni până vineri în intervalul 9–20, iar sâmbătă de la 10–15.   

Donează 100 de ochelari de vedere sau lentile de contact cadrelor medicale pentru a sprijini lupta cu COVID-19 

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Videt s-a alăturat altor afaceri la nivel mondial în lupta stopării pandemiei prin donarea a 100 de perechi de ochelari de vedere sau lentile de contact cadrelor medicale aflate în prima linie de luptă împotriva pandemiei.

„Dorim să ne alăturăm celor care au ales să doneze și astfel să venim în ajutorul cadrelor medicale care duc greul în aceste zile. Căutăm încă metode prin care să realizăm acest lucru”, a transmis Alexandru Alecu.

Videt încurajează protecția ochilor împotriva luminii albastre cu lentile filtru calculator

Pentru că #stămacasa și mulți dintre noi lucrăm remote, acest lucru implică expunerea ochilor la un nivel crescut de radiații emise de display-urile luminoase.

Pentru a ne proteja vederea în această perioadă în care rezolvăm responsabilitățile de la muncă în online, oftalmologul Videt ne recomandă să utlizăm lentile speciale pentru protecție PC.

„Asigurați-vă sănătatea ochilor cu lentilele cu filtru de calculator. Tot mai multe persoane se confruntă cu senzația de arsură a ochilor, vedere încețoșată și chiar dureri de cap. Pentru a combate aceste simptome de tensiune oculară, recomand utilizarea unor ochelari cu filtru de calculator care protejează vederea în perioada această de expunere crescută în digital.”, susține doamna doctor Cristina Ciucă, medic specialist oftalmolog la optica Videt.

Continuă să-ți protejezi vederea și alege lentilele cu filtru de calculator pentru activitatea zilnică din fața desktop-ului sau a laptopului. Descoperă platforma din online a opticii Videt!

Foto fr si main: By fizkes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri