27 Ianuarie 2020 publicat în Noutati 10 share-uri

Rusanda este noua prezentatoare a postului Canal 33. Emisiunea În culise, moderată și realizată de frumoasa moldovencă este difuzată miercuri de la ora 17:00.

Rusanda ne-a dezvăluit câteva din secretele ei de frumusețe de la care nu se abate, oricât de prinsă ar fi în proiectele sale.

Care este cea mai mare provocare în viața de antreprenor?

Cea mai mare provocare din viața mea de antreprenor a fost și este să îți păstrezi entuziasmul indiferent de zile bune sau zile rele, să îți amintești de ceea ce te-a adus pe drumul antreprenoriatului, de ideea ta, și să te ancorezi în ea, iar și iar. Ideea este acea ancora pentru care noi, antreprenorii, mergem până ”la capătul lumii și în țara aspră a minunilor”, dupa vorba domnului Murakami.

Dintre toate proiectele pe care le-ai avut, care te-a provocat cel mai mult?

Bookletta- geanta pentru femeia care citește- a fost și este cea mai mare provocare a mea, copilul meu creativ la care lucrez de 7 ani și care a ajuns deja pe 4 continente. Este unică în lume, așa că pentru a reuși să aduc pe piața în fața femeilor aceasta geantă inovatoare a trebuit să învăț și design, producție, vânzări, marketing, etc. Este ”acea experiență” care m-a modelat, m-a cizelat și m-a transformat în ceea ce sunt astăzi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Anul acesta ai primit propunerea de a realiza și modera emisiunea În culise la Canal 33. Ce te-a facut să te îndrepți și spre această direcție?

Întotdeauna am fost atrasă de partea de TV și de ideea de a avea o voce în fața publicului, fie ea și una rărăită, cu ușor accent basarabean. Mai mult, cred că în anii mei de antreprenoriat am cunoscut niște oameni foarte interesanți, pe care vreau să îi aduc în fața lumii ca să-și spună povestea. Vreau să aduc în lumina reflectoarelor valorile adevărate, exemple de bune practici și proiecte care modeleaza societatea noastră într-un mod constructiv, nu personaje glamour, din lumea scandalurilor, cum se face, atât de des, în mass-media.

Cum îți definești stilul personal?

Retro. Elegant. Colorat. Feminin. Ținuta mea este întotdeauna dictată de starea mea de spirit și de personajul în care mă regăsesc în acea zi.

Care sunt cele trei piese din garderobă pe care le porți constant?

Fuste trapez stil anii 60, cămăși vintage de mătase, kimonouri. Bonus: berete și pălării.

Cum îti alegi ținutele pentru emisiunea În culise?

Colaborez cu diverși designeri talentați români, eu cred foarte mult în artiștii vestimentari de la noi. În fiecare emisiune vă prezint un alt designer român și povestea sa, ca să vă inspire să BUY LOCAL! De la mall se îmbracă toată lumea, oricum...

Care sunt produsele tale de îngrijire preferate pentru sezonul rece?

Pentru zi, eu folosesc: fond de ten Clarins Skin Illusion, cremă de mâini Rituals gama Sakura, balsam de buze Eos Shimmer.

Iar seara, pentru ritualuri de refacere: ulei de duș Rituals gama Ayurveda, sare de Baie Relaxa Aromatherapy cu ulei eteric de scorţisoară, mască alginată polară de la Relaxa Aromatherapy.

Dezvaluie un secret personal în materie de beauty pentru cititoarele noastre.

Dacă aveți, ca și mine, probleme cu cearcăne inflamate sub ochi dimineața, vă recomand să vă dați pe față cu un cub de gheață, accentuând în zona ochilor, după care să vă ștergeți cu un șervețel și să aplicați make-up-ul. Face minuni!

foto: eClipa Studio


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri