21 Ianuarie 2020 publicat în Noutati 17 share-uri

Avon lansează o inovație patentată antirid, în noua gamă Anew Skin Reset.

Comunicat de presa

AVON introduce pe piața de cosmetice o inovație ce revoluționează îngrijirea tenului: gama antirid Anew Skin Reset.

Bazată pe o nouă tehnologie patentată ProtinolTM, gama restabilește colagenul pierdut în 7 ani în doar 7 zile, având în componență 4 produse de reîntinerire a tenului Anew, fiecare cu proprietățile ei pentru diferite categorii de vârstă.

Tehnologia utilizată în realizarea acestor produse este patentată de AVON în SUA, UE, America Latină și Asia Pacific, fiind dezvoltată și testată în parteneriat cu oameni de știință de la Universitatea Manchester din UK.

Tehnologia Protinol Anew este o descoperire științifică exclusivă bazată pe testarea pe țesuturi 3D, care acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

De la lifting și fermitate, până chiar la întinerirea pielii feței, noile produse oferă un tratament antirid complet și premium.

Într-un design inovator, setul de 7 fiole pentru hidratare antirid Anew Skin Reset Plumping Shots cu ProtinolTM ajută la reactivarea producției a 2 tipuri de colagen, pentru efecte instante și îmbunătățiri în timp asupra hidratării și fermității matricei pielii, oferind un look mai tânăr.

Fiolele Anew Skin Reset presupun și o modalitate de folosire specială:

  • Se folosesc o dată pe seară;
  • Se deschide fiola și se aplică tratamentul pe pielea curată, masând produsul pe față și gât;
  • Se continuă cu o cremă hidratantă;

Pentru cele mai bune rezultate, produsul se folosește cel puțin 7 zile pe lună.

,,Cu o piele ca a mea, atât de solicitată de la filmări, e vital să găsesc produse care s-o ajute să se refacă rapid. Nu m-am așteptat niciodată ca doar 7 fiole cu tehnologia ProtinolTM să-mi aducă pielea într-o formă pe care o aveam acum câțiva ani: profund hidratată, netedă, fără liniile fine care începeau să-și facă apariția și cu un volum uniform”, spune Monica Bîrlădeanu, Ambasador AVON, după folosirea fiolelor din noua gamă.

Astfel, după aplicarea unei fiole, pielea este revitalizată și mai catifelată, iar după 3 fiole, tenul are deja un aspect reîntinerit și mai sănătos. La finalul celor 7 utilizări, pielea arată și se simte mai fermă, intens hidratată, iar liniile fine sunt netezite.

Produsele din noua gamă antirid Anew Skin Reset sunt disponibile în broșura AVON, la preț special în campania ianuarie - februarie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri