16 Decembrie 2019 publicat în Noutati 49 share-uri

Copiii aflați în plasament în 10 case de tip familial, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au avut bucuria de a se întâlni cu Moș Crăciun sâmbătă, 14 decembrie 2019, la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu.

comunicat de presa

Evenimentul a fost organizat de Asociația SOS Viețile Copiilor, ai cărei membri au adunat de la copii, în urmă cu două săptămâni, peste 100 de scrisori către Moș Crăciun, în care fiecare și-a exprimat opțiunea privind cadoul pe care dorește să îl primească.

 Asociația SOS Viețile Copiilor a mai avut o surpriză pentru copii: magicianul Valentino a susținut pentru ei un spectacol de magie, cu durata de 50 de minute. Copiii au fost foarte  încântați de numerele de magie, cei invitați de magician au urcat pe scenă pentru a fi asistenții acestuia,  spectacolul fiind interactiv și captivant. Clipele plăcute au continuat cu primirea darurilor de la Moș Crăciun. Cadourile au fost personalizate, fiecare copil  a primit ce a scris în scrisoarea către Moș Crăciun și totodată a constatat că a primit în plus și alte surprize.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Cu mare bucurie revenim și în acest an la copiii aflați în grija DGASPC Giurgiu pentru a aduce cadourile cerute Moșului în scrisori. Sper ca și în viitor să susținem aceste proiecte și să fim în continuare  prezenți în viața acestor copii minunați, a declarat Gabriela Enache, președintă a  Asociației SOS Viețile Copiilor.

 Nu numai copiii prezenți la spectacol au primit cadouri de Crăciun. Membrii Asociației SOS Viețile Copiilor au fost prezenți în aceeași zi  și  în casele de tip familial unde beneficiază de servicii sociale copii de vârste mai mari și copii cu dizabilități, toți primind de asemenea daruri. În total, în cadrul acestei acțiuni caritabile, 168 de pungi mari cu cadouri au ajuns la copiii beneficiari de măsură de protecție specială.

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Mulțumim Asociației SOS Viețile Copiilor și tuturor celor care au adus astăzi bucurii copiilor beneficiari de măsură de protecție specială  în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Intițativa  organizării acest spectacol este lăudabilă iar datorită  generozității celor implicați,  copiii au avut parte de multe surprize plăcute”, a declarat Cătălin Lupu, director general al DGASPC Giurgiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri