Anul acesta, pe SensoDays.ro, rasfata-ti simturile, si descopera cele mai cool oferte pentru casa ta. Esti pregatit?

comunicat de presa

Cea mai asteptata perioada din an este aici, sarbatoarea preferata a fiecarui shopping lover adevarat este pe SensoDays.ro. Este ziua in care produsele pe care le-ai pandit tot anul sunt la reduceri, puse in cosul de cumparaturi si gata de achizitie.

Anul acesta, pe SensoDays.ro, rasfata-ti simturile, si descopera cele mai cool oferte pentru casa ta. Esti pregatit?

Black Friday cu mii de produse premium, pe SensoDays.ro

Dupa o zi lunga la birou, momentul mult asteptat este aici: te pregatesti de achizitionat produsele pe care le-ai pandit tot anul. 

Zambesti! Zambesti pentru ca tu ai un secret: SensoDays.ro! Anul acesta, ca in precedentii, site-ul de Home & Deco iti propune peste 100 de brand-uri internationale ale caror produse premium sunt disponibile, la super preturi, in perioada 15-17 noiembrie 2019.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Pentru ca de Black Friday este cea mai buna perioada sa iti redecorezi intreaga casa, pe SensoDays.ro gasesti o varietate extinsa de produse pentru Bucatarie, Baie, Dormitor, Living, Decoratiuni.

In plus, stim cat de greu este sa alegi un cadou perfect, indiferent daca este de Craciun, aniversare sau pur si simplu, tocmai de aceea, pe SensoDays.ro gasesti ce iti doresti!

Deci, ce ai pus in cos?

Cumparaturi la un ”click distanta”

Simplu, cool si rapid, produsele aflate la reduceri de acest Black Friday se pot achizitiona fara niciun stres, la un click distanta de tine, iar misiunea ta ramane una singura: sa gasesti produse inedite, originale, care se potrivesc cu dorintele tale.

In plus, stim ca esti un shopping enthusiast, anul acesta, pe SensoDays.ro, oferta de Black Friday este mult mai variata ca in anii precedenti, iar tu ai mult mai multe sanse sa alegi produse din mai multe categorii care se potrivesc indiferent de stilul pe care vrei sa il adopti. Aboneaza-te la newsletter-ul SensoDays si de Black Friday vei avea din timp toate informatiile. 

Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Geberit, Ideal Standard, Maison Berger, Tommy Hilfiger? Pentru ca anul acesta #mysensodays este pe buzele tuturor!

Happy Black Friday!

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita sa adaugi o nota personala. #mysensodays

Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda 160-162.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri