Iată noutățile de produse și recomandările de skincare & make-up pentru această perioadă de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

MÁDARA NOU

AIR EQUAL Pudră minerală

3 nuanțe, 139 lei

0 TRANSLUCENT | 1 FAIR | 2 BEIGE

Creată de experți în machiaj, pudra minerală ultra ușoară se contopește cu tonul tenului și oferă un look complet natural. Reduce luciul, excesul de sebum, blurează porii, micește aspectul liniilor fine și oferă stabilitate – fixează machiajului pentru o rezistență bună pe tot parcursul zilei. Îmbogățită cu particule corectoare naturale, argilă albă și Vitamina E cu antioxidanți puternici, pudra cu formulă unică apare ca imperceptibilă, ușoară precum o adiere în timp ce protejează tenul de factorii externi de stres.

Testată dermatologic. Fără dioxid de titan și fără talc.

ORGANIC SUN PROTECTION

Există două tipuri de creme de protecție solară – cele sintetice (bazate pe filtre solare) care absorb razele de soare pătrunzând în piele și cele naturale (cu filtre minerale) care reflectă razele solare ca o oglindă, formând un scut la nivelul pielii.

Din păcate, unele produse de protecție solară sintetică au în formule ingrediente care ar putea face mai mult rău decât bine. Din fericire, cremele solare minerale sunt o alternativă sigură. Formulele conțin oxid de zinc sau dioxid de titan, care sunt prietenoase atât cu pielea, cât și cu planeta.

De urmărit și datele referitoare la protecția solară naturală aferentă valorilor de SPF, în procente, după cum urmează:

  • SPF 2 => 50%
  • SPF 30 => 97%
  • SPF 15 => 93%
  • SPF 50 => 98%
  • SPF 100 => 99%

MÁDARA - SPF 30 Cremă de soare anti-aging pentru față

155 lei, 40ml

Această cremă de față inovatoare cu minerale asigură un spectru larg de protecție UVA/UVB. Este invizibilă pe ten și, printr-o pigmentare foarte ușoară, asigură un aspect uniform, pentru un finish perfect!

MÁDARA - SPF 50 ULTRA SHIELD Cremă de soare pentru față

159 lei, 40ml

Emulsia fină conține oxid de zinc natural, resveratrol, acid hialuronic și celule stem antioxidante obținute din planta Dracocephalum ruyschiana (Northern Dragonhead). Se formează un scut protector care apără tenul de efectele negative ale razelor UVA/UVB, ale poluării urbane și luminii albastre.

MÁDARA - SPF 30 Cremă de soare antioxidantă - 132 lei, 100ml

SPF cu spectru larg, UVA + UVB. Pentru corp și ten, potrivită și pentru copii.

MÁDARA - CC CREAM anti-pollution SPF15

4 nuanțe, 155 lei

LIGHT | BEIGE | MEDIUM | TAN

Crema CITY CC anti-poluare corectează toate imperfecțiunile pielii, inclusiv lipsa de strălucire, aspectul palid, roșeața și petele. Cu un conținut de antioxidanți de 18 ori mai ridicat decât standardul industriei, cremele anti-poluare CITY CC de la Madara au un efect certificat științific de protejare completă a pielii de substanțele toxice din aerul urban – constituie o reală barieră în fața poluanților. În plus, SPF15 mineral și natural asigură o protecție UVA/UVB de 93%. Uniformizează tonul pielii. Protejează în fața poluării și a luminii albastre. Hidratează.

MÁDARA - FAKE IT Loțiune autobronzantă

129 lei, 150ml

FAKE IT. Strălucire de vară, soluție smart, oricând.

Această loțiune auto-bronzantă creează o piele cu strălucire de vară în 4-6 ore de la aplicare.

100% bronz frumos, 0% efecte nocive ale soarelui

Cu o formulă îmbogățită cu acid hialuronic și ulei de jojoba, hidratează și catifelează pielea, în timp ce parfumul său solar și fresh reînvie senzațiile atât de plăcute de post-vacanță, în orice moment al anului decidem să îl folosim.

SKIN HYDRATION

SUSANNE KAUFMANN - Fluid hidratant de zi

299 lei, 50ml

O cremă hidratantă ușoară cu un amestec inovator de ingrediente botanice, dedicată tenului normal și mixt. Modalitatea ideală de a menține echilibrul și uniformitatea tenului.

SUSANNE KAUFMANN - HYALURON Serum

590 lei, 30ml

Pentru acest ser cu acid hialuronic se folosește o combinație inteligentă de acid hialuronic cu molecule de masă redusă cu cel caracterizat de o masă moleculară ridicată. Se adaugă alge brune care contribuie la menținerea hidratării. Tenul rămâne revigorat și hidratat în profunzime.

MÁDARA SOS+ SENSITIVE

Sensibilitatea tenului este o preocupare globală. Se manifestă sub forma unei reactivități crescute a pielii, senzație de înroșire, arsuri și furnicături. SOS+ SENSITIVE Cremă hidratantă și Cremă de noapte de la MÁDARA – două creme certificate organic cu efect calmant al semnelor de sensibilitate și rozaceei. Formulele lor fără parfum și fără coloranți reduc riscul de iritație, făcându-le astfel potrivite pentru persoanele cu piele reactivă.

SOS+ SENSITIVE Cremă hidratantă, 198 lei, 50ml

SOS+ SENSITIVE Cremă de noapte, 210 lei, 70ml

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri