La doar o lună de la lansarea pe piața din România, ABOUT YOU a făcut bilanțul rezultatelor: peste 200.000 de tranzacții și 75% creștere a notorietății de brand. În viitor, compania plănuiește să își mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar și numărul colaborărilor cu vedete din România.

Comunicat de presa

Platforma de fashion ABOUT YOU a marcat lansarea magazinului online aboutyou.ro prin intermediul unui eveniment spectaculos organizat în București, pe 1 octombrie 2019, la care au participat peste 300 de vedete, celebrități, experți din cadrul industriei și jurnaliști. Gama variată de peste 600 branduri internaționale, livrarea și returul (valabil pentru 100 de zile de la primirea comenzii) gratuite, precum și experiența digitalizată de fashion pe aplicația de smartphone sunt caracteristicile cele mai apreciate de clienții din România.

În primele patru săptămâni de la lansare, ABOUT YOU a înregistrat peste 200.000 de tranzacții, depășind estimările companiei. Potrivit unui studiu intern, ABOUT YOU a fost lider de piață în ceea ce privește veniturile realizate în luna octombrie în industria de fashion. Mai mult decât atât, majoritatea consumatorilor au fost satisfăcuți de calitatea produselor și serviciilor oferite, deoarece au realizat mai multe comenzi în prima lună de la lansare. Feedback-ul primit de companie a fost unul pozitiv,  98% dintre clienți răspunzând că ar recomanda ABOUT YOU familiei și prietenilor. De altfel, brandul este încrezător că va continua să își crească veniturile și, prin urmare, își va menține poziția de lider în industria de fashion în România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

”Suntem foarte fericiți că strategia noastră de marketing a avut un asemenea succes. Vedem un mare potențial în România, motiv pentru care vom continua să adaptăm magazinul la preferințele locale, să extindem gama de produse, să oferim prețuri mai mici, să creștem și mai mult nivelul serviciilor și să continuăm să inovăm pe această piață”, declară Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al ABOUT YOU.

Campania de marketing de lansare a brandului în România, realizată în trei etape, a adus brandului o creștere a notorietății de 75%, astfel că, la doar o lună de la lansare, ABOUT YOU este unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion din România.

Pentru viitor, brandul de e-commerce se va axa pe o strategie inovativă de marketing, care va reduce dependența de canalele de marketing tradiționale și se va orienta către comunicarea cu consumatorul prin experiențe de brand interactive. Pentru a atinge acest obiectiv, compania are în plan să organizeze evenimente și campanii de social media inovative. Consumatorii români se pot aștepta la colaborări interesante și colecții exclusive de fashion cu vedete, influenceri sau branduri locale precum și multe evenimente fascinante în zona de fashion și lifestyle.

Despre  ABOUT YOU

ABOUT YOU a transformat căruciorul de cumpărături tradițional în format digital și creează o experiență de shopping personalizată pe smartphone. Magazinul online de fashion se adaptează la stilul individual al fiecărui client, afișând doar produse și sugestii de îmbrăcăminte relevante. La ABOUT YOU, clientul se află în centrul atenției. Astfel, ABOUT YOU îi ajută pe clienți să se exprime prin modă. Pe lângă inspirația versatilă pe aboutyou.ro și în aplicația ABOUT YOU, femeile și bărbații între 18 și 49 de ani vor găsi o gamă de peste 100.000 de articole de la aproximativ 600 de branduri.

Cu peste 15 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. Compania de fashion și tehnologie a generat o cifră de afaceri de 461 de milioane de euro în 2018/19, ceea ce corespunde cu un volum al operațiunilor anuale de peste 2,3 miliarde de euro. Fiind evaluată la peste un miliard de dolari, ABOUT YOU este primul unicorn din Hamburg.

ABOUT YOU GmbH a fost înființată în 2014 ca subsidiară a Otto Group și face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii și experții în domeniul digital Tarek Müller (30, Marketing & brands) și Sebastian Betz (28, Tech & Product), precum și fostul strateg din cadrul Roland Berger Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

Pentru mai multe informații despre ABOUT YOU vizitați corporate.aboutyou.de.             

Video eveniment lansare About You în România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri