Toți participanții, indiferent de vârstă, sunt invitați să se bucure de experiențele inedite pregătite cu ocazia AstroFest 2019.  Douăzeci de telescoape vor fi îndreptate către obiecte cerești cunoscute sau mai puțin știute de publicul larg. Observațiile astronomice încep chiar de la ora 17:00 cu Soarele, iar odată cu lăsarea întunericului, veți putea admira astrele, ghidați de astronomi profesioniști. 

comunicat de presa

ParkLake Shopping Center va găzdui pe 25 mai evenimentul științific AstroFest2019. Începând cu ora 17:00, bucureștenii sunt așteptați în ParkLake Garden, pentru a admira astrele și a afla mai multe despre sistemul nostru solar. În cadrul evenimentului, participanții vor putea testa telescoapele aduse pentru observații astronomice, vor experimenta zborul cu modulul Eagle în realitate virtuală, sau vor putea viziona expoziția de astrofotografie împreună cu macheta Terra în secțiune, de dimensiuni uriașe. Evenimentul este organizat de echipa revistei Știință și Tehnică, totul cu sprijinul Primăriei Municipiului București și al centrului ARCUB.

Activități pentru toate vârstele

Toți participanții, indiferent de vârstă, sunt invitați să se bucure de experiențele inedite pregătite cu ocazia AstroFest 2019.  Douăzeci de telescoape vor fi îndreptate către obiecte cerești cunoscute sau mai puțin știute de publicul larg. Observațiile astronomice încep chiar de la ora 17:00 cu Soarele, iar odată cu lăsarea întunericului, veți putea admira astrele, ghidați de astronomi profesioniști. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

În plus, expoziții diverse vor completa evenimentul. Publicul va putea, astfel, să se bucure de informații deosebit de interesante despre Terra prin intermediul imaginilor și a unei machete uriașe, în timp ce expoziția de telescoape va răspunde cu siguranță multor curiozități referitoare la cum funcționează și cum se utilizează acestea din urmă. De asemenea, vor avea loc demonstrații cu comandă wireless ale telescopului MEADE LX850, complet automatizat și pregătit de astrofotografie. 

De asemenea, publicul va putea testa o experiență unică în realitatea virtuală. Simularea în VR începe cu decolarea navetei Apollo 11 și urmărește toate etapele zborului. Pentru cei care n-au experimentat realitatea virtuală până acum, zborul cu modulul Eagle va fi cu siguranță memorabil, cu atât mai mult cu cât vor putea spune la final că au pus piciorul pe lună odată cu Neil Armstrong!

De la AstroFest 2019 nu vor lipsi, desigur, nici experimentele științifice. În prim plan va fi Atelierul de astronomie, dezvoltat special pentru a fi pe înțelesul tuturor, însă multe alte experimente așteaptă să fie descoperite la eveniment. 

Întâlnire cu Dorin Dumitru Prunariu și spectacole pe scenă

Se împlinesc 38 de ani de la marea aventură spațială românească – misiunea Soyuz 40. Despre aceasta, dar și despre multe altele va povesti la AstroFest 2019 singurul cosmonaut român – Dorin Dumitru Prunariu. Împreună cu acesta, va urca pe scenă și jurnalistul Alexandru Mironov. Cei doi vor discuta despre ce ne rezervă viitorul în spațiu, despre perspectiva mutării pe alte planete și despre zborul cosmic. 

Evenimentul AstroFest 2019 va cuprinde, în plus, spectacole pentru copii, un concurs de cunoștințe de astronomie pentru cei mici și multe jocuri interactive.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.   

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri