Știai că modul în care aplici parfumul îl poate face să persiste pe durata întregii zile și să rămână la fel de intens? Bucură-te de magia lui timp îndelungat, folosind câteva trucuri simple. B.U. a creat câte o aromă pentru fiecare stare de spirit de-a ta, astfel încât să te simți minunat în orice moment.

Comunicat de presa

Hidratează pielea înainte de aplicarea parfumului

Poate nu te-ai gândit la asta, însă cel mai bun moment de a aplica parfumul este imediat după ce ieși din baie - când pielea ușor umedă absoarbe imediat produsele de îngrijire, inclusiv parfumul. O piele hidratată va păstra aroma preferată timp îndelungat, așa că ai grijă să folosești o loțiune hidratantă de corp zilnic. Iar pentru zilele in care vrei să pui în evidență o ținută fashion sau pur și simplu să te simți bine în pielea ta, B.U. Trendy îți încântă simțurile cu notele sale proaspete de mandarină, măr, trandafir, liliac și bujor. Un parfum feminin și delicat, B.U. Trendy se asortează perfect cu femeia modernă, mereu în tendințe!

Pulverizează parfumul ușor și lasă-l să se usuce în mod natural

Dacă ai tendința să atingi pielea imediat ce ai pulverizat parfumul, iar apoi să îl întinzi peste tot, află că procedezi greșit. Nu vei face decât să îi diluezi notele de vârf, pentru că prin frecare se va amesteca cu uleiurile naturale ale corpului. Pulverizează parfumul discret și așteaptă să intre în piele, pentru a îi păstra intensitatea. Sărbătorește primăvara cu B.U. Heartbeat, un parfum ce emană poftă de viață, entuziasm și optimism. Notele sale discrete de frezie, bergamotă, trandafir și fructe roșii se vor transforma în accesoriul tău secret și îți vor sublinia frumusețea naturală.

Aplică parfumul în zonele cheie

Parfumul se aplică în zonele corpului care emană cea mai multă căldură, pentru a-i mări intensitatea și a-l face să reziste pe parcursul întregii zile. Gâtul, încheietura mâinilor, zona din spatele lobului urechii, interiorul coatelor, decolteul și porțiunea sensibilă din spatele genunchiului sunt toate puncte cheie care vor ajuta parfumul să persiste. Mai mult, ține cont de faptul că parfumul trebuie aplicat înainte de a te îmbrăca și de a-ți pune bijuteriile, pentru a evita pătarea acestora. În funcție de personalitatea ta și starea de spirit, alege parfumul B.U. care ți se potrivește cel mai bine. B.U. Absolute Me te cucerește cu notele sale florale de frezie și violetă, care se îmbina perfect cu cele fructate de mandarină, măr și pară, în timp ce B.U. Wild, al cărui ambalaj emblematic este recunoscut pretutindeni, răspândește un parfum inconfundabil cu arome de iasomie, coacăze negre, mosc și ambră. Cu B.U. te bucuri de fiecare clipă și cucerești întreaga lume cu farmecul tău.

B.U. îți scoate la iveală adevărata personalitate și te ajută să fii tu!
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri