11 Martie 2019 publicat în Noutati 59 share-uri

Velashape III este unul dintre putinele dispozitive medicale ce au primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala.

Comunicat de presa

Are la baza 3 principii: tehnologia RF (radiofrecvență),  IR (lumina infraroșie) și masajul mecanic (cu vacuum și cu role), toate fiind folosite cu succes în remodelarea corporală non-invazivă.

Deși este un tratament cunoscut și iubit la nivel mondial de către vedete precum Kim Kardashian sau îngerașii Victoria’s Secret, încă există întrebări și nelămuriri atunci când vine vorba despre VelaShape III.

Chiar reduce circumferențial zona tratată?

Răspunsul este categoric: DA. Conform studiilor clinice efectuate, cel mai bine răspunde la tratament abdomenul – cu o reducere de până la 5-7 cm după 6 ședințe de tratament. De asemenea, la nivelul feselor se obține o reducere de aproximativ 3-5 cm, iar la nivelul coapselor 1,5-2,5 cm. Bineînțeles tratamentul Velashape trebuie susținut de controlul atent al dietei precum și de exerciții fizice regulate pentru a menține rezultatul pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Velashape III tratează celulita? 

Toate cele trei tehnologii – RF,  IR și MMV luate în mod separat îmbunătățesc aspectul celuliței. Combinate în același tratament, aceste tehnologii au rezultate superioare, astfel VelaShape III fiind cel mai puternic tratament anti-celulită din lume.  Nu trebuie uitat că celulita este o stare „cronică” a pielii și ca urmare aceste tratamente trebuie repetate în timp (tratament de întreținere). 

Uneori Velashape se combină cu succes cu alte tratamente medicale anticelulitice cum ar fi mezoterapia cu dermapen, precum și cu presoterapie, care ajută la drenajul limfatic și amplifică rezultatul obținut. În cazul celulitei se va face o indicație de tratament în funcție de vârstă, gradul celuliței precum și de alți factori.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

De cate sedinte este nevoie pentru a vedea rezultate?

Pentru rezultate optime se recomanda intre 4 și 6 sedinte, efectuate la interval de 2 săptămâni, urmand ca ședintele de întreținere să fie efectuate la 1-3 luni. O ședintă de tratament cu VelaShape III durează între 20 și 60 de minute, în funcție de numărul de zone tratate și de mărimea acestor zone.

Trebuie să țin cont de anumite lucruri pe perioada tratamentului?

Cu siguranță, da. În primul rând, trebuie să consumăm minimum 2 litri de apă pe zi. În al doilea rând, trebuie să avem o dietă echilibrată, să renunțăm la prăjeli, zahăr și făina albă. VelaShape III este un tratament extrem de puternic și foarte eficient, care tratează efectul, nu și cauza. Dacă această “cauză” nu este eliminată din context, nici efectele tratamentului nu vor fi cele așteptate.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

În concluzie, Velashape III este un tratament care oferă rezultate excelente dacă este realizat corect și asociat cu un stil de viață echilibrat.

Pentru mai multe detalii despre tratamentul VelaShape III și cum te poate ajuta, vizitează site-ul clinicii. Wow Esthetic Center și programează-ți o consultație gratuită!

Foto homepage: By puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri