Centrele Comerciale Auchan din București se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun.

Comunicat de presă

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din București sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului. Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze.

Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrele Comerciale Auchan din București un spațiu dedicat unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți. Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe.

Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii. Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00.

Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrele Comerciale din București cu partea de scrisoare rămasă la ei.

Programul complet al evenimentului:

Scriem Scrisori : 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00

Îl așteptăm pe Moș Crăciun : 16 Decembrie > 10:00 – 12:00

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți paginile de Facebook a Centrelor Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady aici:

https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/

https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri