Oferă cele mai potrivite cadouri de Crăciun și adu frumusețea glacială a iernii și formele splendide ale cerului înstelat în cutia ta de bijuterii.

În această iarnă, strălucește galactic cu minunatele bijuterii din noua Serie Strălucire de Gheață. Realizate din argint 925 și PANDORA Rose, inelele cu detalii fine combină modele moderne cu elemente clasice, cum ar fi pietrele cu tăietură baguette. Piesele minuțios lucrate din metale veritabile și finisate manual captează privirile grație detaliilor futuriste, inspirate de frumusețea celestă, și prin fațetele rectangulare strălucitoare de zirconiu cubic transparent, luminos precum gheața.

Combină și potrivește inelele pentru a crea look-ul perfect și suprapunerea de inele potrivită fiecărei ocazii, indiferent dacă mergi la o întâlnire de sărbători cu prietenii sau la o petrecere cocktail după serviciu.

Transformă inelele în punctul central festiv al ținutei tale; creează suprapuneri spectaculoase cu inelul deschis Momente de Strălucire și inelele cu piatră solitară Strălucire de Gheață din argint 925, purtate pe degete diferite. Adaugă o notă îndrăzneață ținutei tale cu inelele pereche PANDORA Rose, cu piatră solitară, pentru a asorta două tonuri look-ului. Creează dimensiuni captivante, purtând inelele Frumusețe Glacială la jumătatea degetelor sau pe degetul mic. Liniile lor fluide împodobite cu pietre sclipitoare și atemporale îți reflectă feminitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

#ArtOfGifting

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri