Reflecta-ti stilul cu noile bratari si talismane moderne

Comunicat de presa

Iti prezentam o noua era a stilului si a increderii de sine – PANDORA Reflexions este noua colectie de bratari si talismane special create pentru a ne exprima fiecare latura a personalitatii. Un indiciu il gasesti chiar in nume. Un X pentru eXpresie, eXuberanta, eXperiente si eXceptional. Un X care intensifica orice efect. Tu decizi ce inseamna acest X, pentru ca este stilul tau unic. Este un nou mod de a reflecta cine esti tu cu adevarat!

PANDORA tese o noua poveste cu metale pretioase stralucitoare: radiantul PANDORA Shine, aramiul PANDORA Rose si sclipitorul argint 925 sunt atent mestesugite sub forma unei bratari impletite flexibile. Concepute special pentru a-ti urma miscarile corpului, acestea se inchid si se deschid cu ajutorul unei inchizatori netede, care asigura o imbinare perfecta.

Oglindind feminitatea moderna, design-ul usor de personalizat aduce oricarei tinute un farmec elegant datorita talismanelor de tip clips, care se potrivesc perfect cu noua bratara. Cu prinderi interioare de silicon, care vor mentine talismanele in siguranta, noile bijuterii au forme fine, circulare – un simbol al infinitului, o coroana si un set de cercuri cu pietre sclipitoare –, precum si o noua reinterpretare a mult-indragitului Medalion Plutitor de la PANDORA.

Incurajandu-le pe femeile de pretutindeni sa-si exprime personalitatea si creativitatea in voie, dar si sa se inspire reciproc, noua colectie de bijuterii versatile ofera moduri nelimitate de a ne dezvalui stilul personal, demonstrand ca increderea porneste din interiorul nostru.

De la look-uri intr-un singur ton, la amestecuri de metale si suprapuneri simple de texturi diferite, pune-te intr-o noua lumina cu bijuterii abstracte care iti vor oglindi stilul personal.

#PANDORAReflexions


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri