Stilul tău și colecția kika pentru grădină 2018 fac casă bună împreună în sezonul cald.

Comunicat de presă

Cu kika stilizăm grădina împreună! Îți propunem 5 stiluri de mobilier de grădină din colecția 2018. Indiferent de preferințele tale, vei găsi designul, culorile care ți se potrivesc, dar și acele decorațiuni de grădină care-ți vor încânta privirea atunci când îţi vei savura cafeaua de dimineață pe terasă sau când vei citi cartea preferată în balansoar.

Grădina minimalistă

Dacă primăvara te inspiră în amenajarea unei grădini atipice cu puține elemente, dar de efect, poți opta pentru o grădină de tip bistro care imită stilul avangardist din restaurantele moderne. Vei putea savura un pahar de vin în propriul tău bistro din grădină. Nu uita să decorezi cu felinare și să optezi pentru scaune și fotolii în stil avangardist!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Party garden

Visezi deja la garden party-urile pe care vrei să le organizezi începând din această primăvară. Pentru asta va trebui să alegi un mobilier de grădină modern, în tonuri de gri sau alb. Selecția de produse cuprinde și seturi de tip lounge, dacă vrei să inviți un număr mare de persoane, umbrele și şezlonguri în cazul în care în centrul grădinii tale se află și o piscină. Cu mobilierul de grădină kika poți ta startul petrecerilor!

Grădina din basme

Ți-ai dorit mereu ca în grădina ta să se simtă o atmosferă de basm, exact ca în poveștile pe care le citeai în copilărie? Prin mici artificii de design poți oricând să reclădești acea atmosferă. Găsește-ți inspirația în gama de mobilier pentru grădină de la kika unde vei găsi o serie de produse care îmbină creativ și armonios modernismul cu materiale și culori care transmit acea stare boemă, de poveste, în care personajele în miniatură par să-și joace rolul pe aleile din grădina ta.

Cum să alegi componente pentru baia ta Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Grădina rustică

Pentru tine grădina trebuie să fie acel loc nostalgic care să te ducă cu gândul la grădina bunicilor în care mergeai în fiecare primăvară. Mirosul acela de lemn sculptat, piticii de grădină, toate îți pot recrea acea atmosfera de odinioară. În plus, stilul rustic se combină foarte ușor cu accente moderne și obții, astfel, un decor relaxant, cu aer de vacanță. Poți descoperi o gamă variată de mobilier din lemn, dar și decorațiuni care se vor potrivi perfect într-un cadru rustic.

Grădina cu iz oriental

Te-a atras mereu stilul oriental compus din elemente asiatice și indiene. Ce-ar fi dacă ți-ai putea transforma grădina în propriul tău templu? Stilul oriental este format din culori puternice și materiale sofisticate care împreună îți vor crea în grădină un spațiu luxos. În gama kika de produse de mobilier, vei găsi acele piese și decorațiuni care te vor purta pe meleaguri asiatice sau indiene de fiecare dată când te vei relaxa în grădină.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Cele cinci stiluri propuse de kika cuprind piese de mobilier pentru toate tipurile de grădini, de la cele mai mici, la cele mai spațioase, cu materiale și forme diverse. De asemenea, vei descoperi și decorațiuni și accesorii de grădină care să se potrivească și care să transforme zona verde a casei în spațiul perfect pentru a-ți petrece timpul liber. Astfel, vei putea avea propria ta oază de relaxare în grădină și să te simți în fiecare zi ca într-o vacanță, fără să fii nevoit să pleci de acasă. Întreaga colecție kika de mobilier de grădină 2018 poate fi descoperită în showroom-urile kika din Militari și Pallady.

Fii la curent cu toate produsele kika și cu ultimele noutăți pe facebook-kika RO și pe https://www.kika.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri