In parteneriat cu filmul "Rogue One: O Poveste Star Wars", Gillette si Lucasfilm exploreaza povestile din spatele fiecarei fete.

Comunicat de presa

Cu scurt timp inainte de lansarea Rogue One: O Poveste Star Wars, primul film de sine statator derivat din seria Star Wars, doua dintre cele mai importante branduri prezinta povestile din spatele fiecarei fete. Gillette (NYSE: PG), brandul lider de categorie pe produsele de ingrijire personala pentru barbati, anunta campania globala “in Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata”, in parteneriat cu Lucasfilm.

Rogue One prezinta povestea rebelilor curajosi, in timp ce Gillette aduce o poveste in care prezinta puterea pe care fiecare infatisare a barbatilor o are in modul in care infrunta provocarile zi de zi. Exista o semnificatie in spatele fiecarui aspect ales de barbati, iar in momentul in care eliminam acest aspect, fata este cea prin care un barbat isi transmite povestea.

Noua campanie “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata”

Gillette lanseaza campania “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata” prin intermediul unui spot in care prezinta legatura dintre povestile infatisarilor din universul Star Wars si povestea pe care fata fiecarei persoane din realitate o transmite in momentul in care alege un anumit aspect.

“Este incredibil de interesant sa lucram cu franciza unui film iconic, care este in stransa legatura cu barbatii din intrega lume si care sarbatoreste povestea din spatele fiecarei infatisari adoptate de ei”, declara John Mang, Vicepresedinte, Gillette Global. “Din perspectiva unui brand lider pe produsele de ingrijire pentru barbati, produsele Gillette le asigura barbatilor posibilitatea de a-si scrie propria lor poveste pentru a porni in orice calatorie ii asteapta, indiferent de provocarile pe care aceasta le poate avea.”

Campania va avea unele dintre cele mai reprezentative personaje din ambele lumi si include o serie de pachete cu editia Rogue One: O Poveste Star Wars, aducand produsele Gillette intr-un ambalaj cu un design in editie speciala, ce ofera fiecarui barbat precizia unui barbierit de care are nevoie pentru a tine piept Galaxiei. Noile pachete sunt disponibile in Romania incepand cu luna noiembrie 2016 in doua versiuni diferite, cu doua personaje reprezentative din povestea Star Wars, fiind modul perfect prin care un barbat isi poate scrie povestea pe care doreste sa o spuna.

Spotul campaniei “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata” se poate viziona accesand: https://www.youtube.com/watch?v=ZbDKjI1skfQ.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri