MIND EDUCATION HEALTH lanseaza “Scoala pentru Cuplu”, un proiect complex, atent construit si bine dozat, ce ofera, timp de 3 luni, indrumare si sprijin pentru 10 cupluri care isi doresc sa aiba si sa “invete” un alt model de relatie, de iubire.

Comunicat de presa

Traim de o buna bucata de vreme intr-o cultura in care grija autentica pentru cuplu a fost mai putin prezenta, ba chiar a inregistrat un “palmares” deopotriva ingrijorator si trist: multa singuratate, relatii toxice sau, pur si simplu, oameni care au renuntat sa mai spere. si, paradoxal, toate acestea pe fondul in care “sfaturile” sau “trucurile pentru cuplu” se gasesc pe banda rulanta si ne sunt livrate cu o viteza fara precedent. E evident ca ceva nu este in regula – si este momentul sa schimbam asta.

In acest context, MIND EDUCATION HEALTH lanseaza “Scoala pentru Cuplu”, un proiect complex, atent construit si bine dozat, ce ofera, timp de 3 luni, indrumare si sprijin pentru 10 cupluri care isi doresc sa aiba si sa “invate” un alt model de relatie, de iubire. Frumos si real, sanatos, cu mult mai putine dureri, esecuri sau suferinte.

Prima editie a “scolii pentru cuplu” va debuta pe 26 noiembrie, dupa finalizarea procesului de inscriere si selectie a candidatilor. Astfel, cu ajutorul specialistilor de la MIND EDUCATION HEALTH, primele zece cupluri urmeaza sa se redescopere, sa-si regaseasca pasiunea, increderea si bucuria de trai impreuna.

“Scoala pentru Cuplu este proiectul meu de suflet, dar si al colegilor mei de la MIND EDUCATION HEALTH. Si asta pentru ca impartasim credinta profunda in cuplu si casnicie, in relatii fericite. in familie si o viata armonioasa, cu tihna si intelegere, cu pasiune dar, mai ales, in puterea de a trece peste incercarile unei relatii in doi. Este, daca vrei, un proiect pentru cei care cred in iubire si cuplu, in ciuda numeroaselor greutati si incercari prin care, vrand-nevrand, uneori trebuie sa trecem: divort, singuratate, teama de esec si intimitate, relatiile „nepotrivite” sau alegeri dureroase. Pentru cei care au avut un trecut greu si isi doresc sa nu mai repete alegerile traumatizante ale parintilor lor. O scoala pentru cei care cred ca numai in doi evoluam, crestem, ne „luam zborul”, ne simtim liberi sa construim, sa ne implinim visele, sa fim alaturi unul de celalalt”, spune Domnica Petrovai, Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental si fondatorul MIND EDUCATION HEALTH.

“Scoala pentru cuplu” a pornit de la premisa ca relatia de cuplu este o prioritate si presupune efort, munca si preocupare. Nu este ceva ce vine de la sine doar pentru ca am ales „bine”. Multi cauta barbatul sau femeia „potrivita”, au indoieli si cauta „certitudini” sau resping multi pretendenti in cautarea unui partener „mai bun”. si, adesea, esueaza ori in singuratate, ori in alegeri la fel de nepotrivite. O relatie buna inseamna atentie, prezenta si intelegere. Nu este despre cat si ce dai, cat primesti si cat oferi. Nu este o tranzactie comerciala. Este un parteneriat asumat pentru constructia si grija relatiei.

Ce vom face in cadrul “Scolii pentru Cuplu”?

In primul rand, vom sprijini 10 cupluri, timp de 3 luni sa se redescopere, sa-si regaseasca pasiunea, increderea si bucuria in viata de cuplu – sa aiba viata pe care si-o doresc. in al doilea rand, vom organiza workshop-uri, tabere pentru cupluri si conferinte pentru a face cat mai accesibile informatiile stiintifice despre traiul in doi.

Calendarul “Scolii pentru Cuplu”

1 noiembrie – 26 noiembrie: inscrierea

26 noiembrie – 15 decembrie: evaluarea nevoilor fiecarui cuplu inscris si inceperea sesiunilor de terapie

18 ianuarie – 5 aprilie: desfasurarea celor 5 workshop-uri

____________________

MIND EDUCATION HEALTH este o companie specializata in consultanta psihologica si coaching care promoveaza si are ca scop final bunastarea emotionala si dezvoltarea personala.

Fondata de psihoterapeutul si psihologul clinician, Domnica Petrovai, in 2010, MIND EDUCATION HEALTH este formata dintr-o echipa de specialisti care ofera servicii de psihoterapie individuala si de cuplu, de coaching, dar si servicii complexe de consultanta adaptate companiilor multinationale, gradinitelor si scolilor. Totodata, MIND EDUCATION HEALTH ofera programe de cercetare si dezvoltare, evenimente, workshop-uri si training-uri pe tematici specifice, bazate pe cele mai noi metode si practici validate stiintific in domeniile sanatatii mintale si coaching-ului.

MIND EDUCATION HEALTH s-a nascut din pasiunea pentru oameni si viata. Din empatie, experienta si evolutie profesionala continua. Din dorinta sincera de a ajuta. De a ne fi mai bine cu noi insine si cu cei pe care ii iubim. Din dorinta de a crea relatii sanatoase pentru o viata sanatoasa si o stare de bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri