Descopera noile orizonturi ale gustului cu editia limitata Davidoff Cafe Creation Superieure Horizon

12:11, 9 Noiembrie 2016 publicat în Noutati

Davidoff Cafe continua traditia lansarii editiilor limitate in perioada sarbatorilor de iarna, anuntand o noua capodopera in materie de cafea: Davidoff Cafe Creation Superieure Horizon. De aceasta data, maestrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de crestere exclusiviste, Brazilia si Africa de Est, provocand iubitorii de cafea intr-o aventura senzoriala de neuitat.

 Comunicat de presa

Creation Superieure Horizon este o cafea dedicata celor mai rafinate simturi, dar si celor care sunt pregatiti sa descopere noile orizonturi ale gustului. Procesul de prajire individuala a fiecarui sortiment de cafea in parte creeaza o aroma extraordinara, cu un gust deplin, intregit cu note usor acide.

Citeste si:
Experimentează diversitatea gamei Davidoff Café Rich Aroma
Experimentează diversitatea...

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff si inca insumeaza caracterul luxuriant si lipsit de compromisuri caracteristic intregului brand. Cu un design sofisticat si inovator, ambalajul Davidoff Cafe Creation Superieure Horizon completeaza prin eleganta si exclusivism gustul cafelei 100% Arabica si o transforma in cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.

Gama de lux este disponibila in doua variante: cafea instant intr-o cutie exclusivista metalica de 100 de grame sau cafea prajita si macinata intr-un ambalaj de 250 de grame. Cele doua varietati Creation Superieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, in limita stocului disponibil, incepand cu luna noiembrie in cele mai importante magazine din tara.

Citeste si:
Experimentează aroma unică a cafelei Davidoff Café Columbia,...
 Experimentează aroma unică a...

Mai multe detalii despre Davidoff Cafe Creation Superieure Horizon puteti gasi pe: http://www.zinodavidoff.com sau pe pagina de Facebook a brandului www.facebok.com/ZinoDavidoffCafe.
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri