Acneea apare de cele mai multe ori din cauza excesului de sebum si a celulelor moarte de la suprafata pielii care astupa porii si nu lasa pielea sa respire.

comunicat de presa

Acneea apare de cele mai multe ori din cauza excesului de sebum si a celulelor moarte de la suprafata pielii care astupa porii si nu lasa pielea sa respire. Desi nu este o afectiune dermatologica periculoasa, acneea poate fi extrem de suparatoare si inestetica. Din fericire, exista tratamente care indeparteaza bacteriile si impuritatile ce duc la aparitia cosurilor si previn eruptiile.

Un tratament ideal pentru tratarea acneei este Intraceuticals Clarity, in urma caruia tenul va fi si se va simti limpezit si calm. Acneea este diminuata, iar bacteriile ce agraveaza porii sunt minimizate, in timp ce ingredientele active asigura echilibrul optim pentru a preveni viitoare eruperi. Serul unic Intraceuticals Clarity contine acid hialuronic usor si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ajuta la hidratarea imediata a tenului, reda fermitate pielii, estompeaza ridurile si linii fine si redefineste conturul facial.

O alta tehnologie prin care se poate trata acneea este aparatul HydraFacial, care curata si regenereaza pielea prin folosirea solutiilor de hidratare cu antioxidanti. Tratamentul de hidrodermoabraziune imbina in cadrul aceleiasi sedinte curatarea, exfolierea, extractia punctelor negre, hidratarea si protectia oferita de antioxidantii care sunt introdusi in piele prin intermediul sistemului Vortex- Fusion. Spre deosebire de tratamentele clasice, in timpul sedintei de HydraFacial, extractia punctelor negre nu se realizeaza manual, evitandu-se astfel lezarea pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Descopera alte tratamente care combat acneea AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri