28 Octombrie 2016 publicat în Noutati 12 share-uri

Finalul lunii octombrie este marcat de o sarbatoare indragita de tinerii din toata lumea. Chiar daca Halloween-ul este o sarbatoare “imprumutata”, in ultimii ani a luat amploare si din ce in ce mai multa lume se costumeaza pe 31 ale lunii, in diverse personaje.

Pentru aceasta perioada, designerii de la Floria.ro si Floria In Strada s-au gandit la aranjamente florale specifice pentru octombrie, care imbina gingasia florilor, cu spiritul distractiv al Halloween-ului si pastreaza superbele nuante tomnatice.

Simbolul Halloween-ului: dovleacul sculptat

Specific acestei sarbatori de origine celtica este dovleacul sculptat, iar floristii Floria au creat aranjamente florale deosebite, cu un aer excentric folosind simbolul Halloween-ului: dovleacul.

Aranjamentele florale marca Floria.ro pot fi utilizate ca decoratiuni pentru birou sau in interiorul casei pentru a scoate la iveala spiritul acestei sarbatori. Jurnalisti si bloggeri au fost invitati de catre Floria sa intre putin in atmosfera unui Halloween parfumat cu flori de toamna.

Acesta este dovleacul de Halloween pe care l-am realizat noi la workshopul de aranjamente florale organizat de Floria :)

Pentru aceste tipuri de aranjamente speciale, designerii Floria.ro si din florariile Floria In Strada pastreaza tonul elegant si rafinat cu care ne-au obisnuit. Florile delicate si proaspete completeaza imaginea aranjamentelor tomnatice.

Buchetele si aranjamentele florale dedicate Halloween-ului abunda de flori delicate precum: cale, hypericum, cybidium, lisianthus, trandafiri si frezii. Propunerile pastreaza nuantele tomnatice de aramiu, oranj, caramiziu, violet purpuriu, galben arzator, rosu bordeaux si verde natur care se imbina perfect, creionand un tablou de toamna tarzie.

Un cadou extrem de potrivit si haios pentru cei care isi sarbatoresc aniversarea in apropierea Halloween-ului este unul dintre aranjamentele florale asezate in dovleci. Dovlecii pot fi prezentati fie sculptati, fie doar in forma unui vas. Aceste tipuri de aranjamente sunt o supriza amuzanta, vesela si potrivita pentru aceasta perioada.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri