Furnizorul oficial de ciocolata al Curtii Regale Belgiene, Leonidas, a sarbatorit primii 15 ani in Romania, in cadrul unui eveniment de amploare organizat in incinta unui centru important de afaceri din nordul Capitalei.

Comunicat de presa

Furnizorul oficial de ciocolata al Curtii Regale Belgiene, Leonidas, a sarbatorit primii 15 ani in Romania, in cadrul unui eveniment de amploare organizat in incinta unui centru important de afaceri din nordul Capitalei. Aniversarea a fost onorata cu prezenta Excelentei Sale, Ambasadorul Belgiei la Bucuresti, Thomas Baekelandt, dar si a unei importante delegatii internationale Leonidas, precum si presedinti de companii, personalitati publice, bloggeri si jurnalisti. Evenimentul a fost transmis live pe internet prin intermediul echipei de productie Luxury Photo Video. in cadrul discursului sau, Jolyon M`Bei, omul de afaceri care in urma cu 15 ani a adus in premiera brandul Leonidas in Romania, le-a dezvaluit invitatilor sai inceputurile acestui proiect de succes.

"Am ales brandul Leonidas ca idee de business deoarece am crescut cu ciocolata Leonidas. in anul 2001, mamei i-a venit aceasta frumoasa si inspirata idee de proiect, mai ales ca pe piata din Romania nu exista o ciocolaterie care sa serveasca produse premium, cu traditie si o diversitate bogata. Timpul petrecut de la idee pana la servirea primului client nu a fost foarte lung, aproximativ 6 luni. in aceasta perioada, am cumparat magazinul din strada Doamnei 27, fiind si astazi singurul proprietar al unui magazin Leonidas in Romania pe care l-am amenajat conform standardelor impuse. Pentru a gestiona si oferi clientilor experienta autentica Leonidas, am participat la un stagiu de formare la «casa mama», in Belgia, moment in care am realizat cu adevarat ce inseamna ciocolata pentru belgieni si cat este de dezvoltata cultura lor vis-a-vis de acest produs.

Pentru ca Sarbatorile de Iarna bat la usa, pregatim o serie de surprize pentru publicul nostru. Noile figurine din ciocolata, aranjamentele speciale pentru Craciun, precum si sortimentele de praline concepute special pentru acest sezon, Pentru ca stim cat de pretentiosi sunt romanii, in magazinul online, www.leonidas-online.ro am realizat sectiunea "configurator ballotin" ce ii permite utilizatorului o flexibilitate extinsa, acesta avand posibilitatea de a alege pralina cu pralina, exact ca in magazin.

Din experienta dobandita in cei 15 ani, am constatat ca Leonidas reprezinta o sursa de inspiratie pentru cadouri, oferind o diversitate foarte mare de praline si ambalaje elegante, dar si de alte produse complementare : sampanie cu foita de aur, vinuri frantuzesti, cafea, foie gras, macaroons, etc. Nu in ultimul rand, incercam sa actionam in beneficiul societatii din care facem parte. Acest lucru se intampla atat in mod pasiv, evitand implicarea in actiuni daunatoare pentru mediu si oameni, cat si activ, oferind sprijin, bucurii, ciocolata si ganduri bune catre diferite cauze sociale", a aratat Jolyon Leonidas.

Printre partenerii evenimentului "Leonidas 15 ani" s-au aflat parfumeriile Douglas Romania, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Auto Schunn Romania, Cacharel Rominia sau Neby Fitness. Printre personalitatile publice s-au remarcat Mihai Albu, Dana Savuica, bloggerii Ovidiu Munteanu, Alina Vlad, Ileana Voicu Ghinea si Andra Ilias, Alina Almasan (Rowe). Magicianul Verdini si violonista Gratiela Marineata au sustinut momente artistice de exceptie.


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri