Exista un tratament pe baza de ingrediente naturale, care curata si hidrateaza pielea in mai putin de 15 minute.

Comunicat de presa

Daca esti mai mereu pe fuga si nu ai niciodata mai mult de 30 de minute la dispozitie pentru ingrijirea tenului, iti venim in ajutor cu un tratament pe baza de ingrediente naturale, care curata si hidrateaza pielea in mai putin de 15 minute.

Este vorba despre Perk, primul sistem de ingrijire a tenului, care are o serie de avantaje, mai ales intr-o lume care se grabeste tot mai tare. Acest tratament revolutionar se diferentiaza de alte proceduri de curatare si de hranire a pielii, avand solutii si miscari focusate pentru fiecare tip de tesut in parte, pentru ca si nevoile pacientului sunt diferite in functie de zona fetei ce se doreste a fi tratata.

Tratamentul fi folosit ca exfoliant chiar si la birou cu o aplicatie avansata ce poate fi folosita zilnic, prin intermediul produselor pentru acasa. Prin combinarea tehnologiei de ultima ora cu ingredienti dovediti pentru beneficiile lor asupra pielii s-au creat singerii puternice, cu rezultate reale pentru ingrijirea oricarui tip de piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Ca tratament facial hibrid, Perk ofera pacientilor multiple beneficii, combinand eficienta cu rezultate rapide. Efectuat in 10 minute, Perk poate fi folosit ca tratament pentru buze, zona ochilor, dar si ca tonic pentru fata. Cunoscut si ca exfoliere lichida, Perk foloseste o tehnologie patentata cu ajutorul unei role care indeparteaza murdaria, sebumul si celulele moarte printr-o exfoliere blanda, in timp ce se aspira impuritatile de la nivelul pielii.

Beneficiile tratamentului

Este ideal pentru orice tip de ten.

Este un tratament non-invaziv, fara timp de recuperare si discomfort.

Poate fi mereu alaturi de tine, intrucat tratamentul se continua si acasa cu ajutorul a trei produse compacte, usor de transportat.

Este complementar altor tratamente estetice.

Ofera vitamine pielii, care o vor proteja si ii vor imbunatati aspectul considerabil.

Obtii un ten stralucitor in doar 10 minute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri