#Creativo sprijina antreprenoriatul si industria modei, asa ca la editia de toamna a celui mai mare eveniment dedicat oamenilor creativi vor fi prezenti designeri romani din noua generatie, dar si designeri consacrati, artizani si maestri ai craftului.

Comunicat de presa

Pe 15-16 octombrie 2016, la The Ark Bucuresti, vei gasi produse create in Romania, o alternativa la invazia „made in China”. Fiecare produs este fie unicat, fie produs intr-o serie limitata de catre designeri si antreprenori care isi doresc sa ajunga la un public de calitate, care apreciaza unicitatea, calitatea si creativitatea. Astfel, pe 15-16 octombrie, la #Creativo vor fi prezenti:

Moenra este un brand care readuce in prim plan motivele traditionale romanesti, insa intr-o maniera atipica: prin broderii cu cristale Swarovsky. Mirela Lupu, cea care se afla in spatele acestui brand, a inceput aceasta afacere deoarece a descoperit pasiunea pentru moda in timp ce se ducea la facultate cu sora ei, studenta la Design Vestimentar.

Meg Wi Baby – pantalonii cool pentru cei mai trendy copii din oras sunt atat de simpatici incat nu poti sa nu-i iubesti. Deja brandul Meg Wi a facut istorie in randurile parintilor, iar la #Creativo de toamna vei putea admira imprimeuri noi, de sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

MiniMaxi Urban Style a aparut din dorinta unei mame pasionate de cusut si de brodat de a avea tinute asortate cu fiica ei. si i-a iesit atat de bine incat, de cateva luni, a lansat un brand nou. Iar la #Creativo va veni cu prima colectie toamna-iarna.

Maison Ilia aduce la #Creative tinute diafane, feminine, imprimeuri de sezon, care fac orice femeie sa se simta frumoasa, speciala.

Sigma Fashion este un brand creat de trei antreprenori romani care se ghideaza dupa spusele lui Audrey Hepburn: „Eleganta este singura frumusete care nu se ofileste niciodata”. Prin urmare, tinutele lor, indiferent daca sunt casual, office sau de seara se inscriu in aceasta linie.

Elena Mihalcea a creat Milena dupa ce a absolvit cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, sub indrumarea Mirelei Diaconu, unul dintre cei mai apreciati creatori romani ai noii generatii. Se axeaza pe rochii de ocazie, glam, indraznete.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Atelier Muna este un alt brand autentic romanesc care promite sa se regaseasca tot mai des pe buzele iubitorilor de moda. Materiale fluide, croieli indraznete, imprimeuri – toate vorbesc despre o femeie activa, eleganta, sofisticata.

Work at Home Moms, comunitatea mamelor antreprenoare, este de asemenea prezenta la #Creativo. Creative, ingenioase chiar, mamele-designer vor aduce papusi croite dupa imaginatia copiilor si pictate manual, accesorii pentru copii, tinute mama-fiica, tata-fiu, genti si portofele pictate, tricouri pictate, accesorii pentru casa, bijuterii si multe altele.

Atelierem Tricouri Pictate vine la #Creativo cu o varietate de tricouri pictate in cele mai haioase feluri. De la motive funny, copilaresti, pana la desene abstracte, toate sunt produse unicat.

MAC Design si Quilts and more sunt doua branduri de decoratiuni si jucarii realizate prin tehnicile quilting si patchwork. Elementul de baza, comun celor doua antreprenoare din spatele brandurilor, este unicitatea. Este aproape imposibil sa faci doua piese la fel. Va veti convinge la #Creativo.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Miss Peony este un brand nou, care va expune primele creatii – genti de voiaj, lunch bags, portfarduri si alte accesorii realizate din oil-cloth, un bumbac tratat care devine astfel impermeabil. Acelasi lucru il putem spune despre Iuliana Stanciu, care isi va prezenta in premiera primele creatii la evenimentul din 15-16 octombrie.

Timega Design este un atelier de multidecoratiuni si textile cu o experienta de 15 ani pe piata din Romania. Brandul este specializat pe personalizarea articolelor de imbracaminte si nu numai prin broderie.

Pe lista expozantilor se mai afla cunoscutul furnizor de textile Fabrix, care va avea preturi speciale si textile nou-noute pentru acest eveniment, dar si BroRom, importatorul oficial al cunoscutei marci Brother, care de asemenea va acorda reduceri tuturor vizitatorilor de la #Creativo pentru toata gama de masini de cusut casnice, masini de surfilat si nu numai.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare !

De asemenea, la #Creativo vor expune si designeri consacrati, precum Mirela Diaconu, Razvan Valceanu si altii, care isi doresc sa inspire prin creatiile lor si alti pasionati de moda care isi doresc sa inceapa un business in acest domeniu.

Te asteptam la The Ark, str. Uranus, nr. 150, pe 15-16 octombrie, intre orele 10.00-19.00.

Despre #Creativo

#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade. #Creativo spirjina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala. Prima editie a #Creativo, organizata in luna aprilie 2016, a adus laolalta peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.

10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

La cea de-a doua editie a evenimentului, se vor desfasura peste 30 de ateliere de creatie: cusut si brodat, quilting si patchwork, croit dupa tipare, design vestimentar, dar si conferinte de dezvoltare personala si de consiliere, cum ar fi consiliere vestimentara, consiliere in afaceri, fashion PR si altele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri