Top Beauty Trade Show

12:09, 7 Septembrie 2016 publicat în Noutati19 share-uri

Top Line organizeaza cel mai important eveniment dedicat frumusetii profesionale de top!

Comunicat de presa

In perioada 29 septembrie-2 octombrie 2016, Top Beauty Trade Show ofera participantilor o experienta de beauty ce include: preview tendinte 2017 in materie de make-up, hairstyle, estetica si nails; oferte speciale cu reduceri de pana la 80%; expozitie cu vanzare(1000 mp); intalnirea cu invitati speciali din tara si strainatate; finala concursului Tendinte Top Line 2016; ultimele tehnologii in materie de aparatura si mobilier profesional.

Citeste si:
Eco Receptura: Produse cosmetice naturale inspirate de natura
Eco Receptura: Produse...

Numai in cadrul Top Beauty Trade Show veti avea parte de Serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipa alcatuita din specialisti in domenii diferite, precum haircare & style, skincare, nail & make-up, aparatura cosmetica de inalta performanta.

Anul acesta evenimentul este cu atat mai special, cu cat Top Line implineste 20 de ani de activitate pe piata romaneasca de beauty. Compania are in portofoliu top branduri internationale si produse profesionale de infrumusetare, fiind lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania. Cele mai bune saloane din tara sunt dotate si lucreaza cu Top Line.

Citeste si:
Ingrijire profesionala 100% BIO de la Naturys
Ingrijire profesionala 100%...

Tocmai de aceea, Top Line a creat conceptul de Trade Show, eveniment ce se adreseaza in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania, dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.

Traieste experienta frumusetii de top in cadrul Top Beauty Trade Show!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri