7 Septembrie 2016 publicat în Noutati 19 share-uri

Top Line organizeaza cel mai important eveniment dedicat frumusetii profesionale de top!

Comunicat de presa

In perioada 29 septembrie-2 octombrie 2016, Top Beauty Trade Show ofera participantilor o experienta de beauty ce include: preview tendinte 2017 in materie de make-up, hairstyle, estetica si nails; oferte speciale cu reduceri de pana la 80%; expozitie cu vanzare(1000 mp); intalnirea cu invitati speciali din tara si strainatate; finala concursului Tendinte Top Line 2016; ultimele tehnologii in materie de aparatura si mobilier profesional.

Numai in cadrul Top Beauty Trade Show veti avea parte de Serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipa alcatuita din specialisti in domenii diferite, precum haircare & style, skincare, nail & make-up, aparatura cosmetica de inalta performanta.

Anul acesta evenimentul este cu atat mai special, cu cat Top Line implineste 20 de ani de activitate pe piata romaneasca de beauty. Compania are in portofoliu top branduri internationale si produse profesionale de infrumusetare, fiind lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania. Cele mai bune saloane din tara sunt dotate si lucreaza cu Top Line.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Tocmai de aceea, Top Line a creat conceptul de Trade Show, eveniment ce se adreseaza in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania, dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.

Traieste experienta frumusetii de top in cadrul Top Beauty Trade Show!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri