Sedentarismul, obezitatea, profesiile care presupun statul prelungit in picioare, alimentatia bogata in grasimi si in sare, consumul de alcool, expunerea excesiva la soare, pierderea naturala a elasticitatii venelor, duc la aparitia insuficientei venoase, a varicelor si, implicit, a durerilor de picioare.

Sedentarismul, obezitatea, profesiile care presupun statul prelungit in picioare, alimentatia bogata in grasimi si in sare, consumul de alcool, expunerea excesiva la soare, pierderea naturala a elasticitatii venelor, duc la aparitia insuficientei venoase, a varicelor si, implicit, a durerilor de picioare. Aceste afectiuni , resimtite mult mai acut in sezonul cald, au acum o solutie.

VivaNatura ofera acum in magazinele naturiste un produs 100% natural: crema Varicastan pentru masajul picioarelor, cu extract de hamamelis si castan.

„Facuta cu drag in Romania”, crema are efect de drenare a circulatiei sanguine, actiune decongestionanta si analgezica, ameliorand suferinta produsa de varice.

Crema pentru masaj Varicastan stimuleaza circulatia periferica deficitara si reduce inflamatiile datorita ingredientelor active, cum ar fi argintul, uleiurile presate la rece (nuca, masline, susan), uleiurile esentiale (lamaie, tea-tree, spearmint, lavanda) si extractele din plante (castan salbatic, salcie, ceai verde, hamamelis, iedera, vita de vie, afin).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

• Extractul de castan salbatic creste tonicitatea peretilor venosi, diminueaza fragilitatea capilara si are actiune antiinflamatoare;
• Extractul de hamamelis are actiune astringenta si hemostatica, contine flavonoide cu actiune vasoprotectoare si vasoconstrictoare;
• Uleiul de nuca este bogat in acizi grasi Omega 3, vitaminele B, C, E, este eficient in prevenirea varicelor, fiind un bun regenerator si calmant cutanat;

Pret: 14 ron
Mai multe detalii despre ingrijirea naturala a picioarelor gasiti pe www.vivanatura.ro si www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/. Produsele VivaNatura se pot cumpara din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.

Foto homepage: Dreamstime
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri