10 Mai 2016 publicat în Noutati 12 share-uri

Programul este organizat in Bucuesti si se adreseaza tuturor copiilor, intre 5-14 ani, carora le promitem aventuri de neuitat in Bucurestiul iubit.

Comunicat de presa

Pentru ca stim ca nu toti copiii au parte de o vara intreaga la tara la bunici, pentru ca vacanta la munte sau la mare cu parintii dureaza o saptamana sau doua, iar vacanta de vara dureaza trei luni, pentru ca ziua e lunga si tableta ramane, de multe ori, preocuparea preferata, ii provocam pe cei mai mici si mai mari la distractie, cunoastere si aventura.

In tabara de germana Bukarest, Meine Liebe copiii nu vor simti cum trece vara. Am pregatit pentru ei un program complet de vacanta, in care vor lega noi prietenii, vor trai experiente de neuitat si isi vor imbogati in mod distractiv si antrenant cunostintele de limba germana.

Garantam o vara anti-plictiseala, cu vizite zilnice la muzee stiute sau mai putin stiute (de Muzeul Hartilor Vechi probabil n-au auzit inca, dar se vor minuna la fata locului), ateliere creative si multa miscare in aer liber, de-a lungul si de-a latul Bucurestiului. Dar sa nu uitam nici de Clubul de conversatie si lectura in limba germana pe care Karisa Akademie il va organiza zilnic. Un mod extrem de distractiv de a-si fixa cunostintele de limba germana, pentru cei ce deja studiaza aceasta limba, dar si ocazia perfecta de a incepe un curs de limba germana intr-o atmosfera relaxanta, pentru incepatori.

Vom descoperi locuri extraordinare, vom experimenta trasee ale Bucurestiului cu mijloacele de transport in comun, dar si cu autobuzul supraetajat! Ii vom invata pe copii sa se orienteze in capitala noastra aglomerata, ca niste adevarati turisti! Dupa cateva ore palpitante prin oras, copiii se intorc la centru pentru un pranz sanatos, urmat de clubul de limba germana si alte programe recreative.

Bukarest, Meine Liebe preia grija celei mai lungi vacante a copiilor si o transforma in cea mai frumoasa aventura a verii. Fii turist in orasul tau! Descopera Bucurestiul alaturi de noi!

Programul TABEREI URBANE – BUKAREST, MEINE LIEBE

Sosirea copilului in Centru: ora 8.30 - 9.00

Plecare spre Obiectiv: ora 9.15

Vizita Obiectiv 10.00 – 12.30

Masa de pranz – 13.00 – 14.00

Program recreativ: 14.00 – 15.00

Ora de Germana – Club de conversatie: 15.00 – 17.00

Plecarea copiilor din Centru: incepand cu ora 17.00

COSTUL TABEREI URBANE de GERMANA:

500 LEI / COPIL / Saptamana

Pretul include toate taxele de intrare la obiectivele din program, costul cu transportul (atat cu microbuzul centrului, cat si cu mijloacele de transport in comun) costul mesei de pranz, costul lectiilor de germana si a celorlalte activitati, party-ul din ultima zi de tabara, apa si fructe.

Pachete:

  • Pentru cursantii Karisa Akademie – reducere 10 %* la fiecare Saptamana de tabara (*aceasta este reducerea aplicata pentru orice saptamana de tabara accesata).
  • Pentru cei care opteaza pentru 2 sau mai multe saptamani – se ofera reducere 5% la pentru fiecare saptamana de tabara contractata si achitata pana la data de 01 iunie 2016.

Inscrie-ti copilul la una sau mai multe saptamani de Tabara Urbana de Germana. Locuri limitate!

Numarul maxim de participanti: 12 copii / Saptamana (numarul minim de inscrisi pentru desfasurarea taberei este de 6);

Saptamana 1: 26 iunie – 01 iulie 2016 – Saptamana “Stiinta si Cunoastere”

Dintre obiectivele pe care le vom avea in programul acestei saptamani*: Muzeul Antipa (Expozitie temporara), Casa Experimentelor, Muzeul Militar, Muzeul de Geologie sau Muzeul Hartilor Vechi. In plus, vom avea un Tur al Bucurestiului cu Busul Supraetajat.

Saptamana 2: 04 iulie – 08 iulie – Saptamana “Arta siCultura”.

Dintre obiectivele pe care le vom avea in programul acestei saptamani*: Muzeul BNR, Muzeul national de arta contemporana in care vom include si o vizita la Tezaur, Muzeul Curtea Veche si Muzeul National de Istorie, Muzeul Filatelic, dar si Muzeul George Enescu dedicat marelui nostru compozitor. Includem si in aceasta saptamana Turul Bucurestiului cu Busul Supraetajat.

Saptamana 3: 11 iulie – 15 iulie – Saptamana “Traditie si mestesuguri”

Dintre obiectivele pe care le vom avea in programul acestei saptamani*: Muzeul de arta populara, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman si Muzeul Bucurestiului. Nici in aceasta saptamana nu vom rata sa admiram Bucurestiul cu Busul Supraetajat.

Saptamana 4: 18 iulie – 22 iulie – Saptamana “Stiinta si Cunoastere”*

Saptamana 5: 25 iulie – 29 iulie – Saptamana “Arta si Cultura”*
Saptamana 6: 01 – 05 august – Saptamana “Traditie si Mestesuguri”*

*In functie de noutatile ce pot aparea pana la vara, ne rezervam dreptul de a modifica lista obiectivelor si sa alegem locuri noi (care sa raspunda mai bine cerintelor noastre) sau obiective cu programe speciale pentru vacanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri