Lider mondial in categoria untului, PRÉSIDENT a fost premiat recent cu inca doua medalii in cadrul Concursului General Agricol de la Paris, recunoscându-se astfel calitatea exceptionala a produselor. Produs in inima regiunii Normandia (Franta), untul PRÉSIDENT reprezinta expresia rafinamentului frantuzesc, ce imbina traditia si experienta cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Comunicat de presa

PRÉSIDENT detine in România cel mai bogat portofoliu in materie de unt: pornind de la reteta untului clasic cu 82% grasime, la untul cu sare de mare, la untul cu ciocolata si untul light cu 40% grasime. PRÉSIDENT inoveaza continuu in materie de retete, totul pentru rasfatul si exigentele consumatorului modern.

Emblematic pentru PRÉSIDENT este untul nesarat cu 82% grasime, acesta fiind realizat dupa o reteta originala PRÉSIDENT. Este un unt cu o onctuozitate ridicata, care se intinde usor imediat dupa ce este scos de la frigider, având o textura fina si un gust inconfundabil de unt proaspat.

PRÉSIDENT unt light cu 40% grasime, disponibil atât in varianta nesarata, cât si semisarata este recomandat celor care isi doresc o dieta light, având de doua ori mai putine calorii decât alte produse din categoria untului. Proprietatile si savoarea produsului sunt pastrate intacte datorita ambalajului practic si elegant, care nu permite patrunderea luminii si a aerului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Noutatea PRÉSIDENT pentru aceasta primavara este noul PRÉSIDENT capricii de unt cu bucati de ciocolata. Pentru ca untul este mai mult decât o placere culinara, PRÉSIDENT aduce in România acest produs unic pe piata, oferit consumatorilor in editie limitata. Noul PRÉSIDENT capricii de unt cu bucati de ciocolata este un rasfat dulce, disponibil in preajma celor mai importante sarbatori precum Pastele sau Craciunul.

Despre PRÉSIDENT

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanti producatori de unt si brânzeturi din lume.
In prezent, untul PRÉSIDENT este comercializat in 115 tari din intreaga lume, in peste 150 de milioane de bucati anual. In acelasi timp, PRÉSIDENT se distinge prin traditie, maiestrie si pasiune pentru unt si brânzeturi, imbratisând deopotriva retete traditionale, locale asa cum este brânza telemea in România. Pentru mai multe informatii, accesati www.president.fr .

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri