10 Mai 2016 publicat în Noutati 2 share-uri

Prin intermediul HeyDay, Bucurestiul se aliniaza unor trenduri internationale in lumea muzicii.

comunicat de presa



3 zile de festival

3 scene cu muzica live

30 de artisti locali si internationali

300 de hituri legendare

30 de ore de muzica buna

creartCentrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti va invita pe 27, 28 si 29 mai, in Parcul Izvor, la HeyDay, cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania.

Prin intermediul HeyDay, Bucurestiul se aliniaza unor trenduri internationale in lumea muzicii, si anume reinventarea si reinterpretarea unor hituri care au creat istorie de-a lungul timpului, cantate in renumite festivaluri de tribute din S.U.A., Marea Britanie, Germania sau Italia.

Evenimentul se afla anul acesta la prima editie si reuneste peste 30 de trupe si artisti tribute consacrati, din tara si din strainatate, care vor evolua, rand pe rand, pe cele trei scene ale festivalului, conturand imaginea unui altfel de festival pentru toti iubitorii de muzica.

”Tribute band” reprezinta un grup de muzicieni care interpreteaza piesele unor trupe celebre, care au revolutionat muzica vremii. Trupele tribute adopta stilul idolilor, isi adapteaza vocea si le reproduc imaginea, reusind sa devina chiar sosii ale artistilor originali.

Hituri care au facut istorie din anii ’60 pana in prezent vor rasuna, in luna mai, timp de trei zile, atat in centrul Bucurestiului, la HeyDay, cat si in cadrul celui mai mare festival de tribute din lume, “Glastonbudget”, care se desfasoara in aceeasi perioada in Leicester, Marea Britanie.

Cei peste 30 de artisti din Marea Britanie, Italia si Romania vor reinterpreta piese celebre din repertoriul Led Zeppelin, Beatles, Metallica, Guns N’ Roses, Michael Jackson, Nirvana, U2, dar si melodii ale unor cantareti din noul val, precum Rihanna, Amy Winehouse, Adele si multi altii. HeyDay reuneste, astfel, unele dintre cele mai cunoscute ”tribute acts”, oferind fanilor sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale, intr-un festival fara precedent in Bucuresti.

„Prin festivalul HeyDay ne propunem sa prezentam publicului un concept de eveniment care se bucura de un real succes in strainatate, atat datorita functiei de entertainment, cat si potentialului de a creiona o incursiune muzicala ce are ca scop final (re)descoperirea muzicii marilor trupe internationale. Ne dorim, astfel, sa includem Bucurestiul pe lista oraselor de renume din Europa care organizeaza unele dintre cele mai mari festivaluri de tribute din lume”, a declarat Claudia Popa, Director creart.

Pretul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este de 30 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete aflata in sediul creart, din Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sau online, de pe Eventim.ro - https://goo.gl/zTvp4C.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri