Dupa experienta unica a nuntii la Castelul din Inima Orasului, Le Chateau le ofera posibilitatea clientilor sai de a castiga o luna de miere intr-un castel autentic, situat in inima Frantei, un loc incarcat de istorie si romantism.

comunicat de presa

Le Château - Castelul din Inima Orasului lanseaza “L’amour au Château”, un concurs special, dedicat celor care isi organizeaza nunta la Le Château in perioada 15 februarie - 15 noiembrie 2016. Acest tip de concurs, aflat, in prezent, la prima editie, va deveni o traditie anuala a Castelului din Inima Orasului, fiind o metoda prin care sunt recompensati oaspetii care se decid sa isi organizeze nunta in somptuosul decor clasic al Le Château.

Dupa experienta unica a nuntii la Castelul din Inima Orasului, Le Château le ofera posibilitatea clientilor sai de a castiga o luna de miere intr-un castel autentic, situat in inima Frantei, un loc incarcat de istorie si romantism.

Astfel, cei care vor avea norocul de a castiga premiul I - Contele si Contesa Le Château 2016, vor beneficia de experienta de poveste a unei saptamani la Château de Montvillargenne, situat in regiunea franceza Chantilly. Acesta este un hotel de lux construit in 1900 de familia Rothschild, in apropierea Parisului, orasul indragostitilor. Castelul este inconjurat de peisaje naturale superbe si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii de relaxare si infrumusetare, precum si activitati in aer liber.

De asemenea, exista si un premiu II, ce consta intr-un weekend romantic in doi la Cetatea Sighisoara, precum si un premiu III, care ofera castigatorilor posibilitatea de a beneficia de o sedinta foto profesionista in Le Château.

Mai multe detalii despre concursul Le Château gasiti pe website-ul oficial Le Château: www.le-chateau.ro


Despre Le Château

Le Château este Castelul din Inima Orasului, cea mai eleganta si mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor i ceremoniilor de gal . Le Château imbina, intr-o maniera unica, polivalenta unei locatii de mari dimensiuni cu eleganta si somptuozitatea unei adevarate sali de bal din vremea in care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii. Localizat in zona Pietei Alba Iulia din Bucuresti, Le Château a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost indeplinite atat prin finisajele somptuoase, cat si prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri